Doktor Mikael Sandström om bråken med Lotta Engberg

LOTTA ENGBERG, DOKTOR MIKAEL

Turturduvorna Doktor Mikael och Lotta Engberg är än idag kärare än någonsin!
Men det är inte alltid frid och fröjd, nu berättar paret om vad det bråkas om i deras relation.
5 anledningar att älska Mikael Sandström
Slå på ljud

Doktor Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63, och Lotta Engberg, 58, har nyligen tillbringat en härlig semester på Maldiverna.

För drygt två veckor sedan avslöjade doktor Mikael för Hänt att han och Lotta satt i en taxi på väg till Arlanda. Mer än så ville han inte säga men troligtvis var det en resa till Maldiverna som stod på agendan.

Nu är paret hemkomna igen och doktor Mikael, även kallad Soldoktorn, är brunare än någonsin! Doktor Mikael har alltid varit mån om att ha en bra solbränna, så därför är det kanske inte så konstigt att han fått det smeknamnet som han fått.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Doktor Mikaels kärlekssaga med Lotta Engberg

Doktor Mikael och Lotta Engberg har varit ett par sedan förra sommaren och i mars tidigare i år tog de nästa steg i relationen och flyttade ihop! Flyttlasset gick till en ljus och stor villa, på tolv rum, utanför Göteborg.

Doktor Mikael har tidigare berättat i sin podd Utforska vården med Dr Mikael att flytten gick väl, även om det var en hel del jobb.

– Det var rätt mycket, 120 lådor per person. Så man måste ju göra det lite strukturellt. Det var bra för bålstabiliteten att vingla runt med de där lådorna, sa Mikael i podden.

Under Lottas och Mikaels tid ihop har de hunnit med mycket. Förutom alla resor de varit på ihop så har de även synts mycket i tv-rutan samtidigt. Bland annat har Mikael varit på plats i studion när Lotta sänt Nyårsbingo och dessutom har de medverkat i Tillsammans med Strömstedts.

Doktor Mikael om bråken med Lotta

När Lotta och Mikael nu gästar Nyhetsmorgon med Jenny Strömstedt, 49, i spetsen minns de tillbaka till inspelningarna av det populära relationsprogrammet. I Tillsammans med Strömstedts berättade doktor Mikael nämligen om en teori som han hade när det kommer till hur länge människor är nykära. Detta är dock en teori som nu inte riktigt verkar stämma.

Enligt hans teori är man nämligen förälskad i 12-14 månader, men i hans och Lottas fall har den inte stämt, då de än idag är otroligt lyckliga och kära.

Men, allt är ju inte bara en dans på rosor. Det finns faktiskt saker som även Lotta och Mikael bråkar om.

– Vad ryker ni ihop om då?, frågar Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon varpå doktor Mikael berättar:

– Lotta vill att allt ska vara känslomässigt klart på fem minuter. Nu känner jag någonting annat här, vad känner du?, säger doktor Mikael i ett syfte om att förklara hur Lotta beter sig.

Lotta byter snabbt ämne och börjar prata om Bingolotto istället och hela trion i studion får sig ett gott skratt.

NYHETSMORGON, LOTTA ENGBERG, MIKAEL SANDSTRÖM

Doktor Mikael och Lotta var otroligt glada när de gästade Nyhetsmorgon!

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Darins okända relation till Idol-Tusse avslöjad

LÄS OCKSÅ: Efter kärlekslyckan – Tareqs plötsliga glädjebesked

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN