Det gör Caspar Camitz idag – efter Idol

Caspar Camitz blev en storfavorit i Idol.
Men vad gör han idag?

Caspar Camitz gjorde succé på sin audition i Idol 2020. Innan han klev in för att sjunga kunde tittarna se att han var märkbart nervös, vilket han även sa i tv.

– Det är alltid speciellt att bli bedömd i sin konstform, någonting som betyder mycket för en. Så det är ytterst känsligt, sa Caspar i programmet.

Många av tittarna kunde känna igen Caspar Camitz sedan tidigare, vilket inte heller var så konstigt. Detta då denna medverkan inte var Caspars första, utan han var faktiskt även med under 2013 i det populära musikprogrammet.

LÄS MER: Kristian Luuks nya ödesbesked – efter 12 år i På spåret

Caspar är helt enkelt erfaren och det märktes – då han gjorde enorm succé i programmet. Han blev en stor tittarfavorit och slutade på en tredje plats, vilket enligt honom själv var det bästa som kunde hända för hans karriär.

Det gör Caspar idag – efter Idol

Så vad gör Caspar idag, efter Idol? Vi vet att han har fullt upp, då han är med i hela två grupper.

Caspar sjunger nämligen i band och har uppträtt en hel del i hemorten Norrtälje. Ett av banden som Caspar sjunger i heter Dancing Lynx. Han har även gruppen Soldåd tillsammans med ett annat känt namn. Den andra hälften är nämligen Ex on the beach-profilen Niklas Åkerlund.

Så nu går han alltså inte runt sysslolös utan har hela två grupper som han spelar och skapar musik med. När han åkte ur programmet lät han alltså inte bitter, utan skrev ”vi hörs”.

”Vad mer kan man säga än tack Äkthet, lycka, kärlek, människor enade i musik, LIV. Big love, vi hörs, Lägg den brä!”, skrev Caspar när han fått lämna Idol.

Glädjebeskedet till fansen

På Caspars Instagram skriver han även en glädjande nyhet – hans första egna album kommer alldeles snart.

”Process av mitt första album börjar strax. Tålamod!”.

Hänt har sökt Caspar Camitz.

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens oväntade uttalande i direktsändning – efter förändrade relationen med Bianca

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks tvivel i relationen med Filip Lamprecht – efter bråken