LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Denise Desmond egna ord – efter bråket med Antonija Mandir

18 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Antonija Mandir har börjat dejta Denise Desmonds ex Oliver Hunt.
I en video på Youtube berättar Denise nu om sina känslor kring situationen.
– För mig kändes det bara så pinsamt, säger hon.
Annons
Oliver och Denise från Temptation Island: "Därför får vi inte prata om vår relation"Brand logo
Oliver och Denise från Temptation Island: "Därför får vi inte prata om vår relation"

Tv-profilerna Denise Desmond och Oliver Hunt träffades under inspelningen av realityserien Temptation Island 2017. De fortsatte sedan att träffas även hemma i Sverige och blev ett år senare föräldrar till den gemensamma dottern Leona. Men strax efter dotterns födsel tog kärleken mellan reality-profilerna slut, och de bestämde sig därför för att gå skilda vägar.

Men för några veckor sedan blev det känt att Oliver gått vidare och hittat kärleken på nytt - nämligen i influensern och Denises vän Antonija Mandir. Nu berättar Denise om sina känslor kring sin tidigare pojkväns nya kärlek, och hur hon känner kring hela situationen med Antonija.

– Jag tänkte att jag ska försöka vara så ärlig och öppen jag bara kan utan att det ska bli fel. Jag har varit tyst om allt så himla länge sås jag känner att jag snart exploderar, säger hon i en video på Youtube.

Oliver Hunts relation med Antonija Mandir

Det var i mitten på oktober som Antonija Mandir berättade att hon och den tidigare pojkvännen Jack Stengel-Dahl hade gjort slut efter flera år tillsammans. Uppbrottet chockade många och inför sina följare var Antonija öppen med den tuffa hjärtesorg hon kämpade med tiden efter. Men ganska snart skulle vindarna vända, och i början av december avslöjade hon att det var dags att gå på dejt.

Annons

Den hemliga dejten visade sig sedan vara Denises ex Oliver, och Oliver har själv bekräftat för Hänt att duon dejtar. Många av deras följare blev chockade över den plötsliga nyheten, och inte minst Denise själv. Nu berättar hon varför hon känner sig sviken över det som hänt.

Denise ärliga ord om Antonija och Olivers relation

Denise har tidigare berättar hur hon ansåg att Antonija och hon var vänner och att hon därför kände sig väldigt lurad av hela situationen. I en video på Youtube berättar hon nu om sina känslor.

– Jag är en sån person som har lätt att få tillit till människor, och jag känner att folk ska kunna lita på mig och tänker väl att alla är som mig. Men så är ju inte fallet och det är ju okej. Men det är bara att jag gång på gång blir så besviken, säger hon.

Hon berättar att det här inte är första gången det händer och att det därför tog extra hårt på henne den här gången.

Annons

– För mig kändes det bara så pinsamt när jag suttit och skrivit till henne. Liksom säg bara till om jag ska backa eller inte vara där, för jag vill inte sitta där och skriva massa grejer om hon sitter bredvid honom och skrattar åt att jag skriver. Jag vill inte se dum ut. Så jag hade uppskattat så mycket om hon bara hade sagt "jättegulligt att du skriver, men jag vill bara att du ska veta att jag har hängt lite med ditt ex." Bara vara ärlig, säger hon innan hon fortsätter:

– Men det som gör ondast är att hon har hängt och pratat med min dotter bakom min rygg. Det känns jättekonstigt med tanke på att Leona bor hos mig 90% av tiden. Hon träffar sin pappa fyra dagar i månaden och de dagarna hade jag hoppats på att han hade kunnat lägga ner bara på henne och sen träffa vilka som helst de andra dagarna. Så det är väl det jag är mest besviken på.

Annons