ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Izabella om sexet på gården – deltagarna i chock

24 jan, 2022 
Farmen-Izabella Andersson i svart topp. Niklas och Josefine på Farmens midsommarfirande 2022.

Fyra Farmen-deltagare från årets säsong, en Instagram-live och en het tittarfråga om sex...
Här är det kryptiska svaret som får oss att spekulera ännu mer kring romanserna inne på Farmen 2022!

Annons
Se Farmen-Alexander Segerströms uppmaning till hästen: ”Lyft”Brand logo
Se Farmen-Alexander Segerströms uppmaning till hästen: ”Lyft”

Farmen 2022 är äntligen tillbaka! Just nu sänds den andra omvälvande veckan inifrån huset och redan nu har flera potentiella romanser slagit rot.

Men hur utvecklar sig dessa kittlande parkonstellationer under säsongen gång? Vem gjorde egentligen vad med vem inne på Farmen?

Romansrykten, kärlek och dramatik inne på Farmen 2022

Vi börjar med att spola tillbaka bandet något... Vilka möjliga kärleksrelationer vet vi om i dagsläget? Här kommer en liten sammanfattning:

Izabella och Levin

Rutinerade realitystjärnan Izabella Andersson Acimovic, 28, och Levin Larsson, 31, kom tidigt överens under programmets inspelning. De klickade och tillbringade mycket tid tillsammans, något som fick övriga deltagare att plocka upp på spänningen dem emellan.

Annons

– Alla känslor, både positiva och negativa, blir ju så mycket starkare där inne liksom. Vi hade väl vår lilla grej där inne och fann varandra, har Levin sagt till Hänt i en tidigare intervju.

Båda profilerna har även bekräftat att de har daglig kontakt idag och att de har träffats. Huruvida de är kärlek eller vänskap mellan dessa två idag, vet vi inte helt hundra. Men kemi – det har dem!

Levin och Izabella borstar tänderna tillsammans under första veckan inne på Farmen.
Levin och Izabella borstar tänderna tillsammans under första veckan inne på Farmen.

Alexander och Victoria

Izabella hade faktiskt ett finger med i spelet när det kommer till nästa romans. Hon var nämligen av de första som började spekulera kring denna konstellation; Alexander Segerström, 30, och Victoria Verovic Larsson, 27.

Vad hände mellan dessa två då? Jo, de fann varandra inne på Farmen och har också träffats efteråt. När vi pratade med Alexander senast så kunde han dock avslöja att det hade förekommit hångel med Victoria:

Annons

– Men en sak som hände i programmet när kamerorna inte var där var att vi faktiskt hånglade med varandra, men det var fortfarande på en vänskaplig nivå men jag ville känna av om hon var bra på att kyssas, och det var hon, sade han då.

Alexander och Victoria förlorade första tävlingen inne på Farmen och blev därmed de första deltagarna som skickade som förstakämpe respektive andrakämpe till tinget.
Alexander och Victoria förlorade första tävlingen inne på Farmen och blev därmed de första deltagarna som skickade som förstakämpe respektive andrakämpe till tinget.

Niklas och Josefine

Reglerna har ju ändrats lite inne på Farmen, det vet alla som följt programmet. Nytt för i år är att man vill bli skickad till torpet, det är nämligen där man kan vinna amuletter som ger fördel i tävlingen.

De första kämparna, som skickades till torpet i första veckan, var Josefine Ahlin, 23, och Niklas Johansson, 29.

Izabella har tidigare hintat om att det kommer utvecklas kärlek mellan två torpare... kan det ha varit Josefine och Niklas hon syftade på? Nej troligtvis inte eftersom Niklas har en fästmö utanför Farmen.

Annons

– Jag kan säga så här att det blev lite kärleksspekulationer kring två torpare. Det kommer inom en snar framtid, sade Izabella i en intervju med Hänt.

Niklas och Josefine vann första tävlingen inne på Farmen och fick därmed flytta till torpet Lillängen, något som i år är en stor fördel för deltagarna.
Niklas och Josefine vann första tävlingen inne på Farmen och fick därmed flytta till torpet Lillängen, något som i år är en stor fördel för deltagarna.

Live på Instagram med Farmen-deltagare – kryptiska svaret på sexfrågan

Så, nu är alla korten på bordet... åter till den beryktade sexfrågan. Var det någon som hade sex inne på Farmen?

Tidigare i veckan höll fyra Farmen-deltagare en så kallad Instagram-live, det vill säga en livesändning på sociala medier.

Det var Helené Fransson, 26, Keshia Barbour, 31, Alexander Segerström och Izabella Andersson Acimovic som svarade höll i livesändningen.

Skärmdump från veckans Instagram-live med Keshia, Alexander, Helené och Izabella.
Skärmdump från veckans Instagram-live med Keshia, Alexander, Helené och Izabella.

– Är det någon som har lite juice att berätta? Är det någon som har legat där inne, eller inte? frågar Izabella.

Annons

Efter det att den laddade frågan hade ställts blev det pinsamt tyst bland alla fyra.

– Nej, svara Keshia efter en lång tystnad. Alla bryter ut i skratt, men Alexander sitter tyst.

– Vi kanske återkommer till den här punkten någon annan gång, säger Izabella för att sätta punkt för den pinsamma stämningen.

Med andra ord, så fick vi inget definitivt svar på den frågan. Men det kryptiska svaret och den plågsamma tystnaden talar ju för att det faktiskt hände något, kanske mer än hångel, inne på Farmen.

FOTO: TV4

Annons