ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

De är programledare för Let's dance 2023 – David Lindgren bekräftar

05 dec, 2022 
David Lindgren och Petra Mede i Let's dance 2022
Den första deltagaren i Let's dance 2023 är släppt.
Nu kan Hänt avslöja vilka som leder programmet!
Annons
David Lindgrens utseendeförändring: "Trivs"Brand logo
David Lindgrens utseendeförändring: "Trivs"

Den 18:e säsongen av Let's dance är redan på tapeten då den första deltagaren har avslöjats. Det är ingen mindre än den före detta elitskidåkaren Charlotte Kalla, 35, som kommer att byta ut pjäxorna mot dansskor under våren.

Nu står det även klart vilka som kommer leda tittaren genom säsongen – och precis som förra gången är det David Lindgren, 40, och Petra Mede, 50, som tar sig an programledarrollerna. Det bekräftar han i ett meddelande till Hänt.

Det är jag o Petra som fortsätter att leda Let's dance. Vi ser fram emot det väldigt mycket”, skriver David Lindgren till Hänt.

Petra Mede visade glatt upp gravidmagen under vårens säsong

Under vårens säsong avslöjade Petra Mede att hon väntade sitt andra barn och under säsongens gång visade hon glatt upp sin gravidmage.

Annons

När den folkkära programledaren gästade Nyhetsmorgon så berättade hon att hon gör det på egen hand denna gång.

– Det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, berättade Petra när hon gästade Nyhetsmorgon.

Senare under sommaren födde hon sin dotter Paula och när hon gästade Efter fem berättade hon om tvåbarnschocken som bokstavligen kom som en chock.

– Jag var irriterad på alla! Först var det så att ”allt är underbart, och de får varandra och allt blir bra”, också sen när lilla Paula kom så var det enda folk sa ”har du känt av tvåbarnschocken?”. Varför nämnde ingen den?, sa Petra i programmet och fortsatte:

– Men den var verkligen där. Sen tänker jag att första tiden är väldigt tumultartad. Hela livet förändras ju. Det är ju en lite varelse och man vet inte vem hen är.

David Lindgrens ursäkt – efter sin medverkan i Fångarna på fortet

David Lindgren har tittaren fått se i rutan trots uppehållet från dansstudion. Under hösten var han nämligen med i Fångarna på fortet där han tävlade i samma lag som Michel Torneus, 36, och Alice Stenlöf, 26.

Inför sin medverkan i programmet gick han ut med en offentlig ursäkt till tittarna efter hans beteende på fortet som han själv tyckte såg illa ut – han svor väldigt mycket.

Men i vår får vi alltså se David i hans rätta element, i dansstudion bredvid sin parhäst Petra Mede! Vi ser fram emot att få se dem i Let's dance ännu en säsong!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons