LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Lindgren ber om ursäkt – efter ovanliga beteendet i tv

04 sep, 2022 
I fredagens avsnitt av Fångarna på fortet trotsar David Lindgren starka panikkänslor och genomför diverse utmaningar med bravur.
Men inför det att programmet sänds på tv, går David ut och ber om ursäkt för sitt beteende.
Läs varför här!
Annons
Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's danceBrand logo
Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's dance

Vi är vana att se skådespelaren och musikalartisten David Lindgren, 40, i en programledarroll när Let's dance sänds på våren.

Men under fredagen fick vi se honom som en deltagare i ett annat stort TV4-format, nämligen långköraren Fångarna på fortet, som är tillbaka i tv-rutan med en ny spännande säsong.

Men i samband med att programmet sänds går David ut och ber om ursäkt offentligt. Varför då?

David Lindgrens deltagande i Fångarna på fortet

Tv-programmet där kändisarna tävlar om nycklar och ledtrådar i olika kreativa fängelseceller, för att till slut få komma in i skattkammaren – Fångarna på fortet är äntligen tillbaka!

I fredagens program, som var det tredje i ordningen denna säsong, var det Let's dance-tema på de deltagande kändisarna. Det blå laget; Tony Irving, 56, Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen, 24, och Michelle Coleman, 28, tävlade mot det röda laget; Michel Torneus, 36, och Alice Stenlöf, 26. Och David Lindgren såklart!

Annons

Men David Lindgrens vistelse på Fort Boyard var inte den lättaste. I början av avsnittet får han trotsa en rädsla i en av cellerna. Utmaningen går ut på att kräla under golvet och flytta en bok över rummet, genom springorna i golvbrädet. Det är bara det att det trånga utrymmet under golvet är fullt av ormar.

– Shit, det är fucking ormar här!, skriker David när han upptäcker reptilernas närvaro.

Efter att han genomfört utmaningen framgångsrikt, med en ynka sekund till övers, berättar han för tittarna att han lyckades zoona ut ormarna tack vare adrenalinet i kroppen.

David trotsade panikkänslorna och klarade uppgiften galant – trots ormarna!
David trotsade panikkänslorna och klarade uppgiften galant – trots ormarna!

David Lindgren ber om ursäkt efter beteendet i Fångarna på fortet

Men i samband med att programmet sändes på tv i fredags har David alltså gått ut offentligt och bett om ursäkt för sitt beteende. Ursäkten är riktad till hans pappa och det handlar främst om en detalj i programmet som David inte är så stolt över.

Annons

I ett inlägg på Instagram förklarar han att att det var omöjligt att inte svära under inspelningen, trots att det han inte brukar göra det utanför fortets väggar.

Imorgon kan man kolla in Fångarna på fortet, om man vill se mig ligga under ett golv tillsammans med fucking ormar… ja, just så säger jag tydligen ”Shit det är fucking ormar här. Jag kände efter inspelningen att jag nog svor en del på fortet, men tänkte sen att så farligt är det nog inte. Men så kommer trailern och det enda jag säger är svordomar… jag brukar inte svära så mycket men men men när jag utsattes för saker som jag ALDRIG varit med om förut så blev det någon sjuk reflex av panik att munnen sa massa ord,” börjar han och fortsätter:

Har nog typ aldrig varit med om det förut, häftigt att se hur kroppen och hjärnan reagerar när man utsätter dem för nya saker. Så förlåt i förväg älskade pappa för mina ordval imorgon på fortet. Du uppfostrade mig och mina syskon med att man INTE ska svära, något som jag själv säger till mina egna barn. Så du har lyckats men ibland blir det bara fel, så pappa du får hålla för öronen ibland eller skaffa censur tuta som du kan blåsa i när det blir för mycket. Annars så tror jag att det kan bli riktigt underhållande.”

Rösterna som hörs i kommentarsfältet under inlägget verkar dock inte ha blivit illa berörda av Davids beteende i programmet. De översköljer honom med positiva hejarop för en väl genomförd insats!

Se inlägget här:

FOTO: TV4

Annons