AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bluffen i Fångarna på fortet avslöjad – deltagaren berättar sanningen

19 aug, 2022 
Agneta, Gunde i Fångarna på fortet
Underhållningsprogrammet Fångarna på fortet är äntligen tillbaka i tv-rutan.
I fredagens premiäravsnitt tävlar Melodifestivalen-profilen Klara Hammarström.
I en intervju med Hänt avslöjar Klara något spännande om inspelningen – som tittarna inte får se!
Annons
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”Brand logo
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”

Äntligen är det premiärdags för TV4:s långkörare Fångarna på fortet. Programmet har sänts sedan år 1990 och är än idag populär familjeunderhållning där hemma i tv-sofforna.

Sedan 1992, står radarparet Gunde Svan, 60, och Agneta Sjödin, 55, för programledarinsatserna.

Säsongen har spelats in under våren och det är många kända svenskar som medverkar. Men en av deltagarna avslöjar nu något om inspelningen. Något som tittarna inte får se!

Peter Stormare får rollen som Kapten Kaboom

I den senaste säsongen av Fångarna på fortet fick Suzanne Reuter, 69, den stora äran att axla rollen som gåtställaren i tornet.

Karaktären har en lång historia och har spelats av kända skådespelare så som bland annat Felix Herngren, 55, Rolf Skoglund, 81, Peter Magnusson, 47, och de framlidna skådespelarna Stig Ossian Ericson, Lasse Brandeby och Rikard Wolff, under åren.

Annons

Men tidigare i somras kom nyheten om att Suzanne lämnar över stafettpinnen till en annan känd profil, som alltså äntrar det ärofyllda uppdraget att blåsa nytt liv i den älskade karaktären i årets upplaga av programmet.

Vi säger grattis till den svenska Hollywoodskådisen Peter Stormare, 68, som kommer att infinna sig i tornet på Fort Boyard under namnet Kapten Kaboom.

Här nedan ser du en av de första bilderna på Peter från inspelningen av programmet!.
Här nedan ser du en av de första bilderna på Peter från inspelningen av programmet!.

Bluffen i Fångarna på fortet – deltagaren avslöjar sanningen

Förutom Peter Stormare har ju faktiskt flera kända svenska profiler också intagit Fort Boyard de senaste månaderna. De är ju faktiskt de som är huvudpersonerna; de tävlande!

Annons

En av de profiler som vi får se i premiäravsnittet är artisten Klara Hammarström, 22, som gjorde succé i Melodifestivalen i vintras med låten Run to the hills.

I en intervju med Hänt avslöjar Klara något, hittills okänt, om hur inspelningen går till på sjöfortet utanför den västfranska kusten.

Ser du fram emot att se avsnittet där du tävlar i årets säsong?

– Ja, vi får se när det släpps. Vi har ingen aning om det, vi som spelar in det. De spelar in två till tre säsonger. Ja, som de brukar göra och så får vi helt enkelt se när det släpps. Jag hoppas att det släpps tidigt, för jag är jättespänd på att se det.

Vänta nu, det spelas alltså in två till tre säsonger åt gången? Varför då? Det hade jag ingen aning om!

– Ja, det finns bara en tid per år att spela in ett visst antal säsonger. Efter det, så jobbar det inte folk ute på den här ön. Det beror jättemycket på vattennivåer och sådant där. Jag har ingen aning, säger hon och fortsätter:

– Alla Fångarna på fortet-avsnitt, på Fort Boyard, det spelas in i alla olika länder liksom. Då har de bara en kort period på sig att spela in allting. Jag hade inte heller någon aning om det, men det ska bli jättekul att få se!

FOTO: TV4

Annons