TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Suzanne Reuter petas – därför ersätts hon av Hollywoodstjärnan

02 jun, 2022 
Suzanne Reuter.
Suzanne Reuter är en folkkär skådespelare som älskas av tv-tittarna.
Nu kommer nyheten om att hennes populära karaktär försvinner – och ersätts!
Annons
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet tillBrand logo
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet till

Den folkkära skådespelaren Suzanne Reuter, 69, är en stor favorit i tv-rutan för många. Men hon är också en inspiratör som krossar glastak med ärofyllda roller i det svenska film- och tv-klimatet.

Nu kommer ett tungt besked. Suzannes omtyckta tv-karaktär försvinner. Fortsätt läsa för att få reda på vem som ersätter henne.

Suzanne Reuters prestigefyllda roll som Stina i ICA-reklamen

I början på förra året fick Suzanne den prestigefyllda rollen som syster till ICA-Stig, karaktären i den ICA:s välkända reklamfilmer.

Handlaren Stig har varit en av huvudrollerna i såpan sedan 2001, när reklamfilmerna började sändas på tv. Då spelades rollen av Hans Mosesson, 77, som sedan lämnade över stafettpinnen till Loa Falkman, 74, i februari år 2015.

Annons

Men när Loa sedan lämnade över uppdraget så sent som 2021 fick vi inte bara en, utan två nya handlare. Skådespelaren Björn Kjellman, 58, fick överta rollen som ICA-Stig och Suzanne fick den prestigefyllda rollen som ICA-såpans första kvinnliga handlare; ICA-Stina.

– Det är väldigt roligt att vara med och introducera en ny karaktär i ICA-såpan, särskilt eftersom det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, sade Suzanne i ett pressmeddelande då.

Suzanne Reuter petad – ersätts av Hollywoodstjärnan

Men det är inte i rollen som ICA-Stina som Suzanne nu byts ut. Nej, stjärnan har även spelat andra älskade karaktärer i kända tv-format.

I TV4:s långkörare Fångarna på fortet, som sänts sedan 1990 fick hon den senaste säsongen gestalta den första kvinnliga versionen av gåtställaren Fader Fouras. Då under namnet Madame Fouras.

Annons
Suzanne Reuter spelade Madame Fouras i senaste säsongen av Fångarna på fortet. Här står hon med programledarna Agneta Sjödin, 54, och Gunde Svan, 60.
Suzanne Reuter spelade Madame Fouras i senaste säsongen av Fångarna på fortet. Här står hon med programledarna Agneta Sjödin, 54, och Gunde Svan, 60.

Karaktären har en lång historia och har spelats av kända skådespelare så som bland annat Felix Herngren, 55, Rolf Skoglund, 81, Peter Magnusson, 47, och de framlidna skådespelarna Stig Ossian Ericson, Lasse Brandeby och Rikard Wolff.

Men nu kommer det alltså uppgifter om vilken känd skådespelare som axlar det ärofyllda uppdraget att blåsa nytt liv i den älskade karaktären i årets upplaga av programmet. Det är en riktig tungviktare!

Vi säger grattis till den svenska Hollywoodskådisen Peter Stormare, 68, som kommer att infinna sig i tornet på Fort Boyard under namnet Kapten Kaboom. Här nedan ser du en av de första bilderna på Peter från inspelningen av programmet!

Stort grattis till rollen som gåtställare, Peter!
Stort grattis till rollen som gåtställare, Peter!

Den nya säsongen av Fångarna på fortet har premiär den 19 augusti 2022.

Annons

FOTO: Claudio Bresciani/TT, ICA

Annons