Därför vill inte Helena Seger gifta sig med Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit tillsammans i nästan 20 år – dock har paret aldrig gift sig.
Helena Seger har vid tidigare tillfällen uttalat sig om varför.
– Känner mig faktiskt frustrerad, säger hon.
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic, 40, är en av världens mest omtalade fotbollspelare, och har varit så under i stort sett hela hans karriär.

Han är född i Malmö, slog igenom som 19-åring i Malmö FF och har sedan dess representerat storklubbar som Inter, Juventus, Barcelona, Paris Saint-Germain och Milan – för att nämna några.

Sedan 15 år tillbaka är Zlatan tillsammans med Helena Seger, 51. Tillsammans har de barnen Maximilian, 15, och Vincent, 13, ihop. Nyligen talade Ibrahimovic ut om sin familjesituation i en intervju med The Guardian.

När pandemin var som värst i Italien blev Zlatan låst, och det fanns inga möjligheter för den storvuxne anfallaren att resa hem till Sverige för att träffa familjen.

– Jag var ensam. Det var väldigt strikt, och man fick inte resa. Det var konstigt, för i de stunderna ska du vara med dina nära, men jag kunde inte de, sade Zlatan, uppger Aftonbladet.

Så ser Kjell Bergqvist och Yvonnes barn ut idag

Zlatan och Helena Segers tuffa familjesituation – bor inte ihop

Vidare i intervjun med den engelska tidningen berättade Zlatan om familjelivet. Bland annat att han inte bor tillsammans med sin familj – något han inte gjort på många år.

Anledningen är att Helena samt barnen Maximillian och Vincent är bosatta i Stockholm, medan Zlatan bor i Milano.

– Det är inte enkelt, men min fru tar hand om barnen. Vi får det att fungera. När det finns fritid träffas vi och då är vi lyckliga, säger han.

Tittarnas ilska mot återkommande TV4-inslaget: ”Onödigt”

Därför har Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger inte gift sig

Zlatan och Helena har som sagt varit tillsammans i många, många år nu. Däremot har paret aldrig riktig gjort slag i saken och gifta sig – till mångas stora förvåning. I en intervju med svenska Elle 2010 berättade Helena om anledningen. Hon sa då att hon vill markera att hon inte är tillsammans med Zlatan på grund av några pengar och därför inte lägger någon vikt vid ett giftemål.

– Det har varit jobbigt att ingen förstått att det inte är några älskare eller pappas pengar, utan jag som jobbat hårt för mina mål. Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått kredd för det jag gjort, har Helena Seger sagt i en intervju med svenska Elle.

Nu, elva år senare har Zlatan och Helena fortfarande inte gift sig.

LÄS OCKSÅ: Har Johanna Nordström pojkvän? Nu visar hon upp den okända killen

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell i tårar efter Joakims medverkan i Hellenius hörna

FOTO: Jonathan Moscrop, TT

SENASTE NYTT!