LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarnas ilska mot inslaget med Emilia de Poret i Nyhetsmorgon

29 nov, 2021 
Mikael Einarsson
Emilia de Poret och Jenny Alversjö
I söndags gästade modeexperten Emilia de Poret Nyhetsmorgon för att berätta om det senaste modet för vinterns festligheter.
Alla TV4-tittare gillade dock inte inslaget i det populära morgonprogrammet.
Annons
5 saker du vill veta om Jenny Alversjös liv och karriärBrand logo
5 saker du vill veta om Jenny Alversjös liv och karriär

TV4:s Nyhetsmorgon är ett av Sveriges mest populära tv-program, och det är många svenskar som har programmet som en del av sin morgonrutin.

Nyhetsmorgon har flera programledare, som dock arbetar olika dagar. Oftast har dagarna fasta konstellationer, men ibland händer det att någon blir sjuk och att någon annan då snabbt får hoppa in istället.

Jenny Alversjö, 47, är en av flera programledare för det omåttligt populära morgonprogrammet, och hon har varit så under många år. Jenny leder oftast programmet på helger, och gör det med den äran.

Jenny Alversjö om att jobba på Nyhetsmorgon

I en tidigare intervju med Hänt har Jenny berättat om sin tid på ett av kanalens flaggskepp. Bland annat har mycket hon älskar att jobba med programmet och att hon inte har några planer på att sluta.

– Jag älskar TV4 och ser kanalen och tittarna som min familj. Har jobbat här hela mitt yrkesverksamma liv och trivs väldigt bra. Har inga planer på att gå någon annanstans, berättade Jenny då.

Annons

Däremot kan Jenny Alversjö tänka sig att jobba med andra format på kanalen.

– Jag älskar det jag gör men skulle gärna möta tittarna i ett eget program. Jag brinner för långa intervjuer och tycker väldigt mycket om att komma nära en gäst i allt som känns och gör skillnad, säger hon.

Tittarkritik mot inslaget med Emilia de Poret i Nyhetsmorgon

I söndagens Nyhetsmorgon gästade modeexperten Emilia de Poret programmet för att visa upp glitterkreationer som passar bra för fest. Det var dock inte alla tittare som uppskattade inslaget. På programmets Facebook-sida ifrågasätter nu flera tittare varför man uppmanas att köpa nya kläder.

Varför tycker ni att vi ska köpa nya kläder hela tiden? Det går att använda det som redan finns i garderoben eller köpa second hand”, skriver en tittare och får medhåll:

Jag håller med dig tänker på samma sätt. Jag är inte intresserad av mode och hela tiden nya varianter. Onödigt och slöseri med pengar.

FOTO: TV4

Annons