Därför tror tittarna att Joel vinner Robinson – detaljen avslöjar

ROBINSON 2022

Nu är det inte särskilt långt kvar tills vi får se vem som kammar hem den prestigefulla Robinson-statyetten och vinsten på 500 000 kronor.
Vem det blir är fortfarande okänt, men nu gissar många på Joel – av en viss anledning...
0:47

Efter reklamen: Joels besvikelse över Tommies val till Högborgen: "Själviskt"

(0:47)

Robinson 2022 är i full gång och efter drygt 30 dagar på ön så har deltagarna minst sagt fått testa på att överleva. Det har varit knapert med mat under säsongens gång och dessutom har de både tvingats evakuera från stränderna.

Förra veckan fick TV4-tittarna se när en stor orkan drog in över Robinson-stränderna. Det var riktigt skarpt läge och deltagarna tvingades evakueras omedelbart. Däremot var det temporära lägret inget att hänga i granen, enligt Mattias Pettersson, 52.

– Det regnade och det var skitväder och det var bara "varsågod, lägg er ner liksom". Men då var jag faktiskt vansinnig. Alltså när jag låg där så var hela min rygg lopp-äten. Jag var prickig över hela ryggen och det kliade som fan. Det fick jag från den hyddan, har Mattias sagt till Hänt.

Casper har anslutit sig till omtalade appen

Robinson-Joels stöd till Mattias – var en fanboy

Det är andra gången som Mattias syns i Robinson-sammanhang. Förra gången han var med landade han på en femte plats och var därför riktigt revansch-sugen. Deltagaren Joel Häggblom, 26, är ett stort fan av programmet och hade stenkoll på vem Mattias var. Det hela slutade då med att Joel utsåg sig till "fanboy" och hans högsta önskan var att få byta till Mattias lag.

Till allas stora glädje blev Joels dröm plötsligt sann och han hamnade i Lag öst tillsammans med Mattias bland annat. Joel hade nämligen haft det lite tufft i sitt forna Lag nord, då han kände sig utfryst och icke inkluderad. Laget gick emot Joel efter att han hade tagit ett beslut att hjälpa Mattias.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför tror många att Joel vinner Robinson 2022

Under årens lopp har det korats en del Robinson-vinnare, men nu är frågan vem som tar hem vinsten i år. Vinnaren får som vanligt en vinstsumma på 500 000 kronor och den åtråvärda Robinson-statyetten!

Nu tror sig vissa tittare veta vem det är som kammar hem vinsten. Spekulationerna började efter det att Joel visade upp sin nya tatuering.

– Det här är ju verkligen min Robinson-tatuering och det är ju mangoträdet vid Lag öst. Den här hade ju inte varit på min arm om inte jag hade uthärdat och hamnat med Lag öst, säger Joel i ett videoklipp med Hänt.

För dem som följde Bachelorette 2021 så kunde Hänt rapportera om Jesper Guldbrandsens, 34, nya tatuering. Han hade tatuerat in en ros på halsen och mycket riktigt visade det sig att han vann Julia Franzéns, 31, hjärta till slut.

Nu tror tittarna att Joels tatuering helt enkelt har att göra med att han kan ha vunnit hela tävlingen. På Hänts Facebooksida är det nu många som tror på den teorin.

”Kanske han som vann Robinson?!”, skriver en person och får medhåll från flera andra.

”Ops har han vunnit Robinsson 2022, tatueringar kostar fläskiga stålar”, skriver en annan.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!