Robinson-Mattias ilska mot TV4 – avslöjar det som tittarna inte får se

MATTIAS PETTERSSON, ROBINSON 2022
Exklusivt

Robinson 2022 utspelar sig i Dominikanska republiken och det är inte bara sol och kritvita stränder som gäller. I kvällens avsnitt blåser det upp rejält och den farliga stormen är ett faktum.
Nu berättar Mattias för Hänt om misären under evakueringen.
0:50

Efter reklamen: Robinson-Mattias avslöjande om evakueringen: "Fick kattmat"

(0:50)

Det har hänt otroligt mycket i Robinson 2022. Förutom att corona tagit sig in i programmet och smittat många deltagare, så har även lagen gjorts om. Vid ett tillfälle fanns det nämligen fyra olika lag; nord, syd, väst och öst.

Men de fyra olika lagen varade inte särskilt länge och deltagarna slogs då ihop till att bli Lag nord och Lag öst.

I avsnitten som sänds den här veckan befinner sig deltagarna i en "ödesvecka". och de som klarar sig kvar till nästa vecka har därmed tagit sig till "sammanslagningen". Då finns det inte längre några lag utan då tävlar alla för egen räkning.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kraftigt oväder drar in över Robinson – deltagarna evakueras

Men mitt i allt händer det ofattbara. I kvällens avsnitt får tittarna se att det drar in ett rejält oväder över Robinson-lägrena. Deltagarna får snabbt veta att det är allvar och att de måste evakueras omedelbart.

När Hänt besöker Mattias Pettersson, 52, i hans hem berättar han ärligt om stormen, evakueringen och hur illa de behandlades.

– När de evakuerade oss så tänkte ju alla så här "YES, vi ska få tak över huvudet, vi kanske till och med får duscha, vi kanske får en matbit". Det var våran tanke, så alla blev ju speedade och fick upp hoppet. Men nej istället blev vi ju körda till ö-rådsstället, säger Mattias till Hänt.

I programmet får tittarna se att lagen kommer till två olika hyddor där de ska sova på palmblad.

– Det regnade och det var skitväder och det var bara "varsågod, lägg er ner liksom". Men då var jag faktiskt vansinnig, säger Mattias till Hänt och fortsätter:

– Alltså när jag låg där så var hela min rygg lopp-äten. Jag var prickig över hela ryggen och det kliade som fan. Det fick jag från den hyddan.

Exklusivt
Robinson-Hanna visar upp kärleken – tvingades hemlighålla

Mattias ilska mot produktionen – tuffa kampen

Mattias berättar vidare om vad som gjorde honom så arg, något som han också tog upp med produktionen.

– Alltså jag var vansinnig. De hade lagt gamla ruttna palmblad där som vi låg i. De där sandlopporna var ju i de palmbladen. Jag sa faktiskt till produktionen att det här inte är okej, det här är inte schysst, vi ska ju inte behöva bli fullkomligt uppätna, säger han och fortsätter:

– Jag sa att; jag sover inte här, jag åker hem, jag sover inte här en natt till och blir uppäten igen! För det är ett helvete på jorden, det brinner på kroppen. Jag hade inte en enda spot på ryggen som inte var biten, det var ner på armarna också.

Till slut lyssnade produktionen på Mattias och tog tag i saken och bytte ut de gamla palmbladen.

Men någon vidare mat blev det inte för deltagarna. Mattias måste tänka länge innan han kommer på att de faktiskt fick lite mat. Även om den var långt ifrån värd någon Michelin-stjärna.

– Jo, vi fick några gamla burkar. Någon sådan här, vi kallar det för kattmat, det var fan kattmat alltså. Vi fick några sådana burkar att dela på allihopa, det var det vi fick, förklarar Mattias.

ROBINSON 2022

Orkanen drog in över Robinson, deltagarna evakuerades.

FOTO: TV4

Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!