Casper Janebrinks beslut efter skilsmässan – anslutit sig till ny app

CASPER JANEBRINK

Casper Janebrink och Helena Janebrink har gått skilda vägar efter 20 år tillsammans. Nu har Casper gjort något nytt i sitt liv och anslutit sig till en lite ungdomligare app, om man får uttrycka sig så.
– Casper här!, säger han i videon.
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Casper Janebrink, 52, är frontfigur i Arvingarna och sedan flera år tillbaka är han en av Sveriges mest folkkära artister. I över 30 år har han turnerat landet runt med sina grabbar i bandet. Förutom Casper så består Arvingarna av Kim Carlsson, 50, Tommy Carlsson, 53, och Lars "Lasseman" Larsson, 50.

Casper Janebrink var länge varit gift med Helena Janebrink, 44. Men på självaste alla hjärtans dag meddelade artisten att de efter över 20 års äktenskap går skilda vägar.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, skrev Casper då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Helena Janebrink och Lasseman om skilsmässan


I en exklusiv intervju med Hänt
har även Helena understrukit att deras vänskap fortgår trots att deras äktenskap nått sitt slut.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, berättade hon glatt.

Att Casper och Helena gått skilda vägar är något som inte undgått vännen och artistkollegan Lasseman. I en ny intervju med Hänt bryter han nu tystnaden om Caspers skilsmässa.

– Det är ju inte den första skilsmässan bland vänner som man går igenom och det blir alltid lite uppdelat. Oavsett vem som skiljer sig, om det är en barndomskompis eller så, blir det ju en lite udda situation, hur man umgås och så, säger han och fortsätter:

– Vi jobbar på precis som vanligt och har samma glädje i det vi gör. Det har inte vi med att göra, det är ett privatliv så det påverkar inte oss i Arvingarna.

Pernillas lycka med Theo: ”Stolt mamma”

Casper Janebrinks nya app: ”Börjat lära mig”


Nu har det gått två månader sedan skilsmässan och under den här tiden har det hunnit hända ett och annat. Bland annat har ex-paret sålt den gemensamma bostaden och Casper har varit på resande fot.

Nu kan han också avslöja att han skaffat Tiktok! I en ny video på appen berättar han nu att han är ny på plattformen och håller på att lära sig.

– Tjena! Casper här, har precis börjat lära mig litegrann hur Tiktok funkar. Så jag filmar den här lilla filmen med ett filter och det är jag och Rambo som sitter här och har det gött, säger han i Tikok-videon som han nu delat till Instagram.

CASPER JANEBRINK TIKTOK
FOTO: INSTAGRAM

Camilla Hamids stora oro med barnen: ”Vi får se”

Se klippet här!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!