Pernilla Wahlgrens lycka med Theo – visar upp stora steget

THEO WAHLGREN, PERNILLA WAHLGREN

Theo är den yngsta av Pernilla Wahlgrens fyra barn. Trots att han är mycket yngre än sina syskon så kan han nu skylta med något som de andra inte har! Nämligen ett körkort.
Nu visar Pernilla upp den stora lyckan.
0:36

Efter reklamen: Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

(0:36)

Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mest folkkära och omtyckta sångerskor. På senare år har hon även blivit en riktig tv-stjärna då hon bjuder in svenska folket att följa henne och barnen i realityserien Wahlgrens värld.

Under årens lopp har det filmats i massor och i skrivande stund håller de på att spela in en tolfte säsong. I serien har vi fått följa Pernilla och barnen från att Bianca Ingrosso, 27, bodde hemma och var arbetslös till att hon nu är entreprenör och driver mångmiljonbolag.

Idag är Theo Wahlgren, 15, den enda av barnen som fortfarande bor hemma. Oliver Ingrosso, 32, flyttade hemifrån för länge sedan och Benjamin Ingrosso, 24, har också bott själv i flera år.

Anna Ankas dotter har vuxit upp – bilderna avslöjar lyxlivet

Pernilla Wahlgren om dyra födelsedagspresenten till Theo

Pernilla har många bollar i luften. Vid sidan av sin show Pernilla Wahlgren har fått hybris och Wahlgrens värld så driver hon också podden Wahlgren & Wistam ihop med vännen Sofia Wistam, 55. I podden har Pernilla berättat att Theo gärna vill ta moppe-körkort när han fyller 15.

På Instagram berättade Pernilla om födelsedagspresenten som hon funderade på att köpa till Theo.

“Kan inte fatta det, men min Theo fyller 15 år i mars!!!! Så nu börjar jakten på den bästa Mopedbilen!! Vill ha den säkraste på marknaden..! Tips - tack!”, skrev hon då på sin Instagram story.

Pernilla har länge varit öppen med att hon gärna vill att hennes barn ska ta körkort. Theo har verkligen visat intresse, men för Bianca och Benjamin har det gått lite trögt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Theo Wahlgrens lycka – har tagit körkort

I säsong 2 av Wahlgrens värld fick tittarna se en hel del av Benjamin. Då fick tittarna följa med Pernilla, Bianca och Benjamin till Västerås där Benjamin och Bianca skulle gå en intensivkurs för att ta körkort.

Det hela slutade dock med att varken Bianca eller Benjamin kom hem med ett körkort.

– Ja, de har ju inget behov av körkort riktigt nu, de bor mitt i stan liksom och är det någonting som är fruktansvärt att ha mitt i stan så är det ju bil. För det går ju inte att hitta parkeringsplats, har Pernilla tidigare sagt i podden.

Hänts reporter utmanar Tusse i Gröna Lunds nya 5-kamp

Se klippet här!

Nu har Theo däremot fyllt 15 år och han har klarat uppkörningen! Nu har Theo alltså ett moppe-körkort och ingen är stoltare än mamma Pernilla.

”PROUD MAMA”, skriver hon på sin Instagram-story.

Nu återstår det att se om Pernilla slår till på en moped-bil till Theo.

Stort grattis Theo till körkortet!

PERNILLA WAHLGREN INSTAGRAM

Theo har tagit moped-körkort

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: DISCOVERY+

SENASTE NYTT!