Pernilla Wahlgrens present till Theo – kostar över hundratusen kronor

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgrens yngsta son Theo Wahlgren fyller snart 15 år.
Hon har därför planer på att köpa en riktigt storslagen present – för hundratusentals kronor.
Läs här!
0:26

Efter reklamen: Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”

(0:26)

Pernilla Wahlgren är aktuell som en av jurymedlemmarna i Masked Singer och realityserien Wahlgrens värld. Lika flitigt syns även hennes barn numera i tv-rutan, främst Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso. Den sistnämnda har snart premiär med den andra säsongen av Benjamin's.

Även Pernilla Wahlgrens yngsta son Theo Wahlgren har synts till då och då i Wahlgrens värld och snart fyller han 15 år. Och det visar sig att Pernilla planerar en storslagen present för inte en sådan liten peng!

Exklusivt
Arvingarna avslöjar hemliga detaljer om nya showen

Pernilla om Christian: ”När jag är ledig är jag med honom”

Det råder ingen tvekan om att Pernilla lever ett hektiskt liv när det kommer till jobb. Samtidigt som alla tv-inspelningar så är hon mitt uppe i en turné av Pernilla Wahlgren har hybris. Ifjol träffade hon dessutom kärleken i Christian Bauer som även han tagit plats i tv-rutan tillsammans med Pernilla.

I en intervju med Hälsoliv från 2021 berättade Pernilla att hon prioriterar sin tid väldigt väl med Christian.

– Det gör vi faktiskt. Träffar man någon man vill vara med prioriterar man det. När jag är ledig är jag med honom, men också tillsammans med honom och barnen, säger Pernilla och fortsätter:

– I och med att jag levt själv tycker barnen verkligen att jag är värd att träffa någon och unnar mig det. Det är inga sura miner från deras sida om jag väljer bort dem och går ut och käkar med Christian.

Laila Bagge i tårar efter orden om sonen Liam: ”Jobbigt”

Se klippet här!

Planerade lyxpresenten till Theo: ”Nu börjar jakten på...”

Pernillas yngsta son Theo Wahlgren fyller 15 år i mars vilket är åldersgränsen för att kunna ta ett AM-körkort och få köra moped.

Något som Theo verkar ha i tankarna, för nu berättar Pernilla att hon planerar att köpa en mopedbil – och det ska vara den säkraste på marknaden.

Pernilla Wahlgren vill köpa mopedbil till Theo.

Pernilla Wahlgren vill köpa mopedbil till sonen Theo.

FOTO: Instagram

“Kan inte fatta det, men min Theo fyller 15 år i mars!!!! Så nu börjar jakten på den bästa Mopedbilen!! Vill ha den säkraste på marknaden..! Tips - tack!”, skriver hon på sin Instagram story.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Antalet skador från olyckor med mopedbilar har ökat de senaste åren, rapporterar Trafikverket. Dessutom så har mopedbilar sämre säkerhet än en personbil och de saknar säkerhetsutrustningen som vanliga bilar har.

En ny mopedbil kostar över 100 000 kronor, ofta närmare 200 000 kronor.

Lycka till med köpet Pernilla Wahlgren!

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!