Linda Lindorff stoppar hunkbonden Mattias – efter intima bilderna

Efter nakenbilderna till hunkbonden Mattias sätter Linda Lindorff stopp i Bonde söker fru 2019.
Efter att Linda Lindorff presenterat den nya hunkbonden inför årets säsong av Bonde söker fru har han redan fått hundratals brev skickat till sig. Nu stoppar Linda honom efter att han avslöjat att han fått nakenbilder skickade till sig.
Annons

Det var i april som beskedet kom att TV4 tvingats sparka en av bönderna från årets säsong av Bonde söker fru 2019, eftersom bonden redan var i ett förhållande.

– Man ska genuint vilja det här. Om vi börjar rucka på det så tappar vi kärnan i det som är Bonde söker fru, sa programledaren Linda Lindorff, 47, om beskedet.

Bonden ersattes snabbt med en ny bonde, som Linda Lindorff beskriver som ”hunkbonden”. I ett inlägg berättar Linda om honom på sin blogg.

Annons

Mattias är 26 år och lammbonde med fin familjegård utanför Norrtälje. Förutom av att ta hand om små lamm jobbar Mattias även som brandman. Han älskar träning och kom 5:a i Fit Model Scandinavia 2018”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet. Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor”.

Lindas förbud efter nakenbilderna

I en ny intervju med hunkbonden, som Linda skrivit ut på sin blogg, berättar Mattias om de hundratals brev han redan fått – trots att inspelningen inte börjat än.

”Tanken är ju nu att tjejerna ska skriva brev till dig, skicka brev till redaktionen som du sedan får av mig, men det brukar alltid va några som hör av sig direkt till bonden i ett försök att “tränga sig före” och norpa åt sig honom innan alla brev dundrar in. Har det hänt? Har tjejer redan börjat höra av sig?”, frågar Linda.

Hunkbonden svarar:

”Över hundra typ… inte räknat exakt..”.

Han fortsätter berätta att flera av de brev han mottagit har varit nakenbilder på tjejer, något som Linda Linda Lindorff sätter stopp för.

Annons

”Ska väl tillägga här nu att jag inte vill att du svarar på dom här inviterna hur lockande det är kan vara. Alla måste få samma förutsättningar. Breven ska till redaktionen så att du sedan får alla samtidigt och kan göra ett rättvist val. Ge alla samma chans. Okej?”, skriver Linda och hunkbonden håller med.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…