Följarnas förvirring efter Linda Lindorffs nya TV4-avslöjande

Linda Lindorffs följare blev förvirrade efter Lindas Instagraminlägg.
Linda Lindorffs 11-åriga dotter Lykke Lindorff är en av deltagarna i årets omgång av Sveriges yngsta mästerkock. Spänningen stiger allteftersom finalen närmar sig, men ännu är det några avsnitt kvar innan tittarna får se vem som vinner. Därför blev Linda Lindorffs följare minst sagt förvånade när hon avslöjade att vinnaren redan korats.
Annons

Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 47, är en aktiv Instagrammare. Hon visar ofta upp att barnen Benedicte, 5, Wilhelmina, 9, och Lykke Lindorff, 11, är riktigt skickliga i köket. Deras goda maträtter syns också då och då på Linda Linorffs blogg.

I början av april avslöjade Linda Lindorff att hennes äldsta dotter, Lykke Lindorff, blivit uttagen till att vara med i TV4-programmet Sveriges yngsta mästerkock. Programmet hade premiär den 10 april och givetvis har Linda, som stolt mamma, följt dotterns framgångar i programmet.

Annons

Häromdagen postade Linda Lindorff ett inlägg på Instagram som satte myror i huvudet på hennes följare. Där skriver hon att vinnaren till Sveriges yngsta mästerkock är korad – trots att flera avsnitt återstår innan finalen sänds.

Annons

Vinnaren av Sveriges yngsta mästerkock korad! Givetvis avslöjar jag inget”, skriver Linda Lindorff på Instagram.

sin blogg utvecklar Linda Lindorff att hon som förälder till en av deltagarna förstås vet hur det går i finalen.

Jag får massor frågor om hur det går och ifall jag vet vem som vinner – och givetvis vet jag det. Programmet spelades in redan i höstas och vinnaren är korad. Alla som är med och deras närmast anhöriga, dvs familjen, vet därmed vem som vinner och hur det går för dem som är med men ingen säger så klart något. Detta skulle ju förstöra hela spänningen”, skriver Linda Lindorff på bloggen.

Följarna vill inte ha spoilers

Linda Lindorff fortsätter:

Detta är så klart inget unikt, det är så här man gör. Samma sak gäller Robinson och Farmen… och andra liknande program. De spelas in en tid, vinnare koras och allt görs klart, sedan redigeras det och sänds.”

Annons

Trots detta förtydligande är det många av Linda Lindorffs följare som blivit förvirrade av hennes inlägg.

Men ikväll är det del 4 av 8. Något är skumt här….?” skriver en person.

Det är väll inte final än? I vilket fall så vill jag inte läsa. Inte kul att veta i förväg”, skriver en annan.

Nu är det väl så att det inte är klart än eller?? Det sänds ju ikväll!” skriver en tredje.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…