TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Älskar, älskar inte-Annika om bråken med Tony – förlorade kontakten

16 jan, 2023 
Annika och Tony i Älskar, älskar inte
Tony och Christy har blivit ett folkkärt par i Älskar, älskar inte.
Bonusmamman Annika har också fått en stor roll i programmet.
Nu berättar hon om de stora bråken med Tony som ledde till att de slutade prata med varandra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tony om hur åldersskillnaden till kärleken Christy har påverkat deras relationBrand logo
Tony om hur åldersskillnaden till kärleken Christy har påverkat deras relation

Älskar, älskar inte är inne på sin tredje säsong i ordningen och ett av paren som tittaren fått följa genom alla tre säsonger är Tony från Sverige och Christy från Filippinerna.

Kärleken mellan bonusmamman Annika och Tony har synts genom rutan. Men i en intervju med Hänt berättar hon om de stora bråken som de haft som ledde till att de inte pratade med varandra på lång tid.

Anledningen bakom de stora bråken: ”Så la jag på luren”

Annika följde med under resan till Filippinerna och fick chansen att se vart bonussonens stora kärlek kommer ifrån. Men nu berättar hon att Tony ibland tycker att hon lägger sig i hans relation för mycket.

Annons

– Han har alltid varit öppen och ärlig och vi har alltid kunnat prata om allt. Så det har aldrig varit något problem, det va ju för ett år sedan då fick han ett raseriutbrott mot mig. Han menade på att jag inte skulle bry mig så mycket. Då vände jag och gick tillbaka. Jag tänkte ”då kan du själv ta hand om allting” och så sa jag att ”då kan du ringa din far, du behöver fan inte ringa på min telefon”. Så la jag på luren, berättar Annika för Hänt och fortsätter:

– Och det tog väldigt hårt på honom, han menade ju inget illa i det hela. Men det är som jag alltid har sagt, ”har man sårat Annika, har man sårat Annika och då är det kört för dig”.

Bråket som fick Annika och Tony att sluta prata med varandra

Under resan till Filippinerna uppstod samma diskussion igen och då fick Annika nog och de slutade prata med varandra.

– Och sen när vi va nere i Filippinerna så hände samma sak igen. Han sa att jag inte ska lägga mig i och det var en diskussion jag hade med Christy. Och då kom det igen. Och då blev jag fly förbannad. Och efter det bestämde jag mig för att han hade sårat mig i hjärtat. Och sen bestämde jag mig för att inte snacka med honom och det gjorde jag inte på hur länge som helst. Det var bara nödvändigt ont.

Men er relation är bättre idag?

– Det kan man väl säga att den är, säger Annika.

Säsong fyra är redan färdiginspelad och Annika berättar att folk utåt inte märker av att deras relation emellanåt är aningen frostig.

– Folk märker inte det när vi är ihop, det kan jag säga på en gång. Visst har vi kontakt. Men det är som jag sa. Har man sårat mitt hjärta, har man sårat mitt hjärta. Så enkelt är det.

FOTO: Discovery+

Annons