LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar inte-Tonys bonusmamma Annikas tunga sjukdomsbesked

17 dec, 2022 
André Färnsveden
Tony Björk och styvmamman Annika.
Tony och Cristy har varit med sedan den allra första säsongen av Älskar, älskar inte.
I den tredje säsongen flyger Annika, Tonys styvmamma, med honom till Filippinerna.
Men resan stoppas på grund av en plötslig sjukdom.
Annons
Tonys starka känslor efter Annika och Melissas första möteBrand logo
Tonys starka känslor efter Annika och Melissas första möte

I programmet Älskar, älskar inte får tittaren får följa svenskar som har förälskat sig i en person från ett annat land. Ett av paren som har varit med sedan start är Tony Björk och Cristy från Filippinerna. De träffades när Tony var på en resa med sina kompisar i landet. När han väl återvände till Sverige berättade Cristy att hon var gravid.

Paret fick dottern Melissa ihop, men det har länge spekulerats kring om Tony verkligen är hennes riktiga pappa.

Tony Björk om faderskapstestet

En person som genom hela serien haft misstankar om Tonys faderskap är hans styvmamma Annika. Hon har flera gånger uppmanat sonen att ta ett faderskapstest för att få reda på sanningen.

Även om det har pratats en hel del om faderskapstestet genom Tonys hela medverkan i Älskar, älskar inte, har det ännu inte blivit av. Men Tony har ingen brådska med det heller. Resultatet är inget som spelar någon roll för honom, då han kommer att älska sin dotter lika mycket oavsett – något han tidigare har berättat för Hänt.

Annons

– Det har varit en resa från början eller när allting har gått så har vi hållit ihop så för min del har jag redan tagit Melissa till mig. Det är liksom min lilla prinsessa, min dotter. Så oavsett vad resultatet blir kommer jag ta henne som min dotter, säger Tony.

Älskar, älskar inte-Annikas sjukdomsbesked

I den pågående säsongen av Älskar, älskar inte flyger Annika med sonen Tony till Filippinerna för att äntligen se Cristys hemstad. De checkar in på ett hotell, men resan går inte riktigt som någon hade tänkt sig. Annika drabbas nämligen av sjukdom och blir sängliggandes.

– Igår började jag känna mig lite konstig, jag var snurrig i huvudet och jag märkte att det bara blev värre. Sen så åkte vi in till ett varuhus och därinne kände jag att illamåendet började sätta igång och tyvärr kastade jag upp en massa gånger därinne, säger hon i programmet.

Annika berättar att hon efter det inte kunnat göra annat än en att ligga i sängen, och kliver hon upp så börjar det snurra i huvudet.

Hon får senare åka till ett sjukhus i Filippinerna och både Tony och Annikas vän Eva, som är med på resan, uttrycker en oro för hennes välmående.

Efter sjukhusbesöket får Annika återvända till sängen på hotellet och bryter ihop framför Eva.

– Det är som jag säger det är tur att man har en sån vän som du, säger Annika samtidigt som hon torkar sina tårar.

FOTO: Discovery +

Annons