älskar älskar inte

Tony Björks familjelycka – bekräftar lyckan med Cristy

Tony Björk.

Älskar, älskar inte paret Tony Björk och Cristy har länge kämpat med att få Cristy och dottern Melissa till Sverige.
I höstas fick de visum som sträckte sig tre månader framåt.
Nu visar paret upp lyckan på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tonys bröllopsbesked med kärleken Christy
0:52

Efter reklamen: Tonys bröllopsbesked med kärleken Christy

(0:52)

Slå på ljud

Programmet Älskar, älskar inte avslutade precis sin tredje säsong i ordningen. Ett av paren som tittaren fått följa genom alla tre säsonger är Tony och Christy, som föll för varandra när Tony för några år sedan var på semester i Filippinerna. När Tony återvände hem till Sverige berättade Christy att hon var gravid.

Sedan de träffades har de haft ett långdistansförhållande och i programmet har tittaren fått följa deras kärleksresa med dottern Melissa.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Tony och Cristys kamp om att få familjen till Sverige

Parets resa har varit en stor del av programmets alla tre säsonger och vi har fått följa deras upp och nedgångar. En stor del av parets resa har varit att försöka få Cristy och Melissa till Sverige, men Filippinernas visumprocess har satt käppar i hjulet för paret. Cristy har tidigare ansökt om visum men processen i Filippinerna går väldigt långsamt, systemet är förlegat och pappersarbetet inte lika modernt som i Sverige.

I höstas kunde dock Tony komma med det glädjande beskedet att kärleken Cristy och dottern äntligen lyckats ta sig till Sverige. Vidare berättar han att deras visum sträcker sig till den 3 januari och efter det vet han inte hur de ska gå vidare med visumansökan.

– Det var som att en bomb släpptes från axlarna, sa Tony till Hänt då.

Tony Björk och Cristys familjelycka – firar tillsammans

Nu har familjen varit återförenad i Sverige i ungefär tre månader och när nyårsklockorna ringde firade familjen ihop hemma i Bjuv. När Hänt når Tony berättar han om vad de hade planerat på nyårskvällen.

"Det blir här hemma i Bjuv hos några vänner runt knuten som man säger", skriver han i ett privat meddelande till Hänt.

På Instagram delar Tony en bild på dem från festligheterna.

"Ååååå hoppas ni hade ett gott nytt års festande alla vänner. Aååå en god fortsättning på det nya året 2023 från lilla familjen Björk", skriver han under bildspelet.

Men om paret lyckats förlänga Cristy och Melissas visum ytterligare, eller om de kommer tvingas åka tillbaka till Filippinerna den 3 januari, är fortfarande ovisst.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Nyligen kom beskedet att vi kommer få fortsätta följa parets kärleksresa i säsong fyra av Älskar, älskar inte,

FOTO: Lina Gustafsson, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN