Därför saknas Hanna Hedlund i Hellenius hörna – sanningen avslöjad

Hanna Hedlund och David Hellenius.
Exklusivt

Hellenius hörna är äntligen tillbaka i tv-rutan ikväll, men det finns en person som saknas.
Hanna Hedlund som vanligtvis är sångare i bandet kommer inte att medverka.
Nu berättar TV4 om ändringen för Hänt.
Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar
0:39

Efter reklamen: Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

(0:39)

Slå på ljud

David Hellenius, 48, är en av Sveriges mest prisbelönta programledare. Han har blivit vald till årets manliga programledare på Kristallen-galan hela nio gånger och är även i år nominerad för det ärofyllda priset.

Sedan 2010 har David haft en alldeles egen talkshow på TV4, nämligen Hellenius hörna, som nu är tillbaka i tv-rutan igen för en fjortonde säsong!

Men det har skett en förändring. I kvällens specialavsnitt saknas nämligen sångaren i programmets band, den folkkära profilen Hanna Hedlund, 47, som har varit en del av programmet i hela sju år.

Nu berättar TV4 om orsaken till hennes frånvaro.

Hanna Hedlunds beslut – insikten efter skilsmässan från Martin: ”Jag behöver bryta”

Det var under våren 2021 som nyheten om att Hanna och ex-maken Martin Stenmarck, 49, går skilda vägar kom efter dryga tjugo år tillsammans.

Separationen har varit relativt smärtfri, något som Hanna har pratat om i podcasten Jessica & Hanna - å andra sidan, som Hanna har tillsammans med Jessica Wahlgren, 47.

Men det har funnits stunder då Hanna upplevt varannan vecka-livet utmanande. I podden berättade hon bland annat om årets midsommarplaner och ett stort beslut som hon fattade i samband med högtiden.

– Jag har jobbat varenda midsommar, men nu tackade jag faktiskt nej till det för första gången på fem år. Nu blev det min barnmidsommar och jag kände att jag kan inte jobba bort det. Plus att det midsommarfirandet är ju så förknippat med den familjen som var då och då kände jag bara att "Nej, jag behöver bryta de där grejerna", förklarar hon och fortsätter:

– Många hade ju respektive, men det var någon som var singel också. Jag var rädd att jag skulle känna att "Här kommer jag bland alla i familjen", men det kände jag inte alls.

Nu saknas Hanna dessutom i kvällens sändning av Hellens hörna special... har hon tackat nej till fler jobb mån tro?

Adrian Macéus om pappa Johans insats i Nyhetsmorgon

Se klippet här!

Därför saknas Hanna Hedlund i Hellenius hörna

Talkshowen Hellenius hörna sänds som vanligt under hösten och under torsdagskvällen, den 25 augusti, sänds Hellenius hörna special - hösten på TV4. Specialavsnittet ska ge tv-tittarna ett litet smakprov inför hösten.

Aktuella gäster från TV4:s största program kommer då till soffan för att berätta om deras projekt i höst. Men i kvällens program saknas dock bandets sångare Hanna Hedlund.

När Hänt når TV4 förklarar de orsaken till Hannas frånvaro i specialavsnittet.

Hanna Hedlund är med i ordinarie Hellenius hörna. I kvällens specialprogram hade hon inte möjligheten att medverka”, skriver en presstalesperson för TV4 i ett privat meddelande till Hänt.

Hanna kommer alltså tillbaka igen när programmet har officiell höstpremiär. Det känns tryggt!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!