TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Tilde de Paulas svar – efter David Hellenius privata avslöjande om henne

20 maj, 2022 
Lovisa Ström
Tilde de Paula, David Hellenius
Tilde de Paula Eby och David Hellenius har varit vänner i många år.
Nu svarar Tilde på ett privat avslöjande som David gjorde om henne för ett tag sedan.
– Tycker inte det är kul, säger hon.
Annons
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges främsta programledare. Hon slog igenom redan som 23-åring och är idag minst sagt folkkär.

I en ny intervju med Amelia berättar hon nu om hur det känns att bli äldre, samt om ett avslöjande som vännen David Hellenius gjort henne.

Tilde de Paula om att bli äldre

I intervjun får Tilde frågan om vad det är som känns roligast med att bli äldre.

– Att jag är tacksam för varje år jag får. Alternativet till att åldras är ju hemskt. Jag är tacksam för varje dag jag vaknar upp med hälsan i behåll. På mina födelsedagar jobbar jag oftast, vilket jag föredrar, för jag gillar att bli firad på jobbet! Vi älskar födelsedagar i vår familj och kan gratta varandra i flera dagar, med lite olika middagar, en fest och liknande. Även då det inte är jämnt, säger hon då innan hon berättar vidare om de storslagna födelsedagsplanerna för i år:

Annons

– Min plan är att åka på en längre semester efter min födelsedag tillsammans med familjen och fira utomlands.

Tilde de Paula Ebys svar efter David Hellenius ord: ”Tycker inte det är kul”

Tilde och David Hellenius har känt varandra i många år och känner därför varandra väl.

I en tidigare intervju har David avslöjat att Tilde har hett temperament, men för Amelia avslöjar Tilde nu att det har blivit bättre med åren.

David Hellenius om att få jobba med kungen: ”Vill inte vara negativ”Brand logo
David Hellenius om att få jobba med kungen: ”Vill inte vara negativ”

– David har känt mig i 27 år. Men det där berättade han för dig för några år sedan, jag tror att om du frågar honom idag så säger han att jag har lugnat ner mig. Jag tycker inte det är kul att bli så där arg, det är inte skönt, jag börjar dessutom gråta av ilska. Då är det roligare att skratta!, säger hon.

Men hur kommer det sig att hon har blivit lugnare med åren? Hon själv tror att det har med hennes ålder och mognad att göra, men erkänner också att det finns en baksida med det.

– Kanske har jag landat i ett mellanläge i livet nu. Jag tappar inte kontroll av ilska lika ofta längre. Men jag kan samtidigt omvänt sakna känslan av eufori från de där hysteriska skrattanfallen jag hade som gjorde att jag blev utslängd från klassrummet, säger hon.

FOTO: TT

Annons