Därför saknas Hanna Hedlund i Hellenius hörna – The mamas ersätter

HANNA HEDLUND, DAVID HELLENIUS

I säsongsfinalen av Hellenius hörna är det en person som saknas, nämligen Hanna Hedlund. Istället är det Mello-vinnarna The mamas som tar plats vid husbandet.
Här är anledningen till Hannas frånvaro.
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär
Slå på ljud

Den 13:e säsongen av Hellenius hörna börjar lida mot sitt slut. I säsongsfinalen gästas David Hellenius, 47, av inga mindre än Keyyo, 24, Björn Skifs, 74, och den norske skådespelaren Kristofer Hivju, 43.

Sedan flera säsonger tillbaka har David Hellenius haft sällskap i studion i form av Hanna Hedlund, 46. Hennes roll som sångerska i husbandet har på sätt och vis skräddarsytts efter henne, då hon även blivit lite av en sidekick till David.

Ända sedan år 2019 har hon haft den rollen och samarbetet mellan henne och David verkar funka alldeles finfint!

Hanna har däremot fattats en gång tidigare i år. Det var i det allra första avsnittet för den här säsongen som Hanna lös med sin frånvaro. Istället var det Anis don Demina, 28, som fyllde tomrummet efter Hanna.

Hanna Hedlunds egna ord om sin roll i Hellenius hörna

Många tittare blev då oroliga och undrade om Hanna försvinner för gott, men redan i avsnittet efter visade det sig att så inte var fallet. Hanna var alltså tillbaka och allt var i sin ordning igen. Hon har tidigare berättat för P4 Gävleborg hur hon ser på sin roll i programmet.

– Jag är främst sångerska i husbandet på Hellenius hörna från och med den här säsongen. Och ja, lite mer pratig sångerska kanske än vad man är van vid i såna här program. Jag kommer väl att prata lite i alla fall, inte bara sjunga. Så kan man väl säga att min roll är, sa hon då.

Avsnitten av Hellenius hörna sänds inte live utan under hösten har David Hellenius och gänget spelat in programmen i studion. Det sista avsnittet spelades in under en helg i oktober och då krockade det totalt i Hannas schema.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför saknas Hanna Hedlund i säsongsavslutningen

Hon är ju nämligen även en del av Pernilla Wahlgrens, 53, show Pernilla Wahlgren har hybris och under hösten har de turnerat land och rike med den roliga föreställningen.

Detta ledde dessvärre till att Hanna missade inspelningen av säsongsfinalen i Hellenius hörna och istället fick The mamas rycka in.

Hanna har tidigare berättat om varför hon inte kunde vara på plats i Hellenius hörna och det berodde som sagt på att det var show i Luleå som stod på agendan för hennes del.

”Ikväll spelas sista Hellenius hörna in för säsongen. Jag är dock i Luleå men glad att jag kunde vara med på nästan alla inspelningar. Nypremiär nu på Söndag. Ni vill inte missa ett enda program i höst, så grymma gäster varje söndag.”, skrev Hanna då.

HELLENIUS HÖRNA

The mamas var på plats i husbandet.

FOTO: TV4

Hellenius hörna sänds på söndagar kl 20:30 på TV4.

LÄS OCKSÅ: Hannas beslut med barnen – efter skilsmässan från Martin

LÄS OCKSÅ: Därför tror tittarna att Bonde-Filip och Ellinor är tillsammans idag

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN