ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför saknas Calle Sterner i Let's dance 2022 – verkliga orsaken

28 feb, 2022 
Calle Sterner i Let's dance
Calle Sterner har blivit en riktigt tittarfavorit i Let's dance men i år kommer vi inte att få se honom i rutan.
För Hänt avslöjar TV4 nu den verkliga orsaken till att proffsdansaren saknas.
Annons
Calle Sterner om relationen till Filip LamprechtBrand logo
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Snart är det äntligen dags för en ny säsong av Let's dance! Ett år har alltså gått sedan vi fick se proffsdansarna göra entré på dansgolvet ihop med ett gäng kändisar. Som bekant blev det Kristin Kaspersens, 52, son, Filip Lamprecht, 24, som tog hem vinsten då.

En annan person som har fått äran att lägga vantarna på den berömda glasskon är just Kristin. När hon och Calle Sterner, 32, ställde upp i tävlingen 2019 briljerade de vecka efter vecka och att de belönades med en förstaplats var föga förvånande.

Calle Sterners karriärbyte efter succén i Let's dance

2020 var Calle återigen med i Let's dance, då tillsammans med skådisen Sussie Eriksson, 59. Även den gången tog sig Calle till final, men fick nöja sig med silvermedalj efter att ha förlorat mot John Lundvik, 39, och Linn Hegdal, 26.

Annons

Därefter blev det tyst från Calle Sterners håll. Han har till synes tillbringat en hel del tid med flickvännen Johanna Hermansson, 27, och även hållit i danskurser då och då. Men i Let's dance 2021 saknades han helt.

När Hänt träffade TV4-profilen på biopremiären av En kunglig affär förklarade han att han till viss del har lagt dansskorna på hyllan för att fokusera på annat.

– Vi bygger bolag entreprenörsmässigt och jag har avslutat mina studier på KTH, så nu jobbar jag på kontor också kombinerat med lite dans.

Calle Sterner har dock inte stängt Let's dance-dörren helt, och det är inte helt omöjligt att vi kommer att få se honom i programmet igen framöver.

– Vi får se vad som händer i framtiden. Man vet aldrig, men det återstår att se, sa han till Hänt vid tillfället.

Därför saknas Calle Sterner i Let's dance 2022 – TV4 avslöjar

Nu har TV4 avslöjar alla deltagare i Let's dance 2022. Med på listan finns bland andra Mia Parnevik, 54, Marie Mandelmann, 57, och Eric Saade, 31.

De tittare som hoppades på att Calle skulle göra comeback i årets säsong blir dock besvikna. Han kommer nämligen inte vara med i dansprogrammet i vår. I ett meddelande till Hänt förklarar TV4 varför den folkkära dansaren saknas.

”Det varierar från år till år vilka dansare som är med i Let's dance”, hälsar Fia Fång, exekutiv producent för programmet.

Hänt har utan framgång sökt Calle Sterner för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons