Därför pratar inte Petra Mede om kärlekslivet

Petra Mede.

Petra Mede har länge varit fåordig om sitt kärleksliv och nu berättar hon anledningen bakom beslutet.
– Då är det jag som, börjar hon till Hälsoliv.

Let's dance är i full gång på TV4 till tittarnas stora förtjusning. Programmet bjöd på en viss förändring från förra säsongen – då de bytt programledare från Tilde de Paula Eby och David Hellenius – till Petra Mede och David Lindgren.

I en intervju med Hälsoliv berättar Petra hur hon funkar ihop med sin nya kollega.

– Jag är oerhört förtjust i min programledarkollega David och han är oerhört förtjust i mig. Redan när han vann ”Stjärnornas stjärna”, som jag ledde, kände vi att det var lustfyllt. Vi gav varandra energi och var bjussiga mot varandra. David är oerhört rolig. Han verkar mogen, lugn och trygg i sig själv. Det är inte så vanligt i den här branschen. Han känns som en psykiskt stabil människa. Kanske har det att göra med att ingen av oss är 25 längre.

LÄS MER: Så många miljoner kostar lyxvillan i Exit

Petra Medes relation till exet

Hon berättar även hur hon trivs i Bromma i Stockholm och hur skönt det är att bo ett stenkast från sin dotters pappa.

– Min familj bor nära och både jag, mina föräldrar och syster bor i Bromma. Det gör alla på min dotters pappas sida också. Det är nästan lite sektvarning. Adelines pappa och jag bor två minuter från varandra. Vi har en jättebra relation och han är en fantastisk förälder. Det är jag så glad för.

Därför pratar inte Petra Mede om sitt kärleksliv

Men en sak vill Petra inte gå in djupare på – sitt kärleksliv. För Hälsoliv förklarar hon varför.

– Jag kan säga att jag upplever att vara omgärdad av kärlek i mitt liv och ger mycket kärlek också. Jag har det bra. Om jag bor med någon? Ja, min dotter.

– I den mån jag pratar om mitt privatliv är det i P1:s sommar- och vinterprogram och i min bok ”Skam och högmod i Sävedalen”. Då är det jag som håller i pennan och styr. Jag har tolkningsföreträde.

LÄS OCKSÅ: Christina Lindberg om maken Tommys sjukdomskamp

LÄS OCKSÅ: Detaljerna som Pernilla Wahlgrens romans

SENASTE NYTT!