TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-deltagare lämnar programmet – orden som chockar: ”Förbannad”

24 feb, 2022 
Emil Karlsson Lagnelius
Anna Brolin och Farmen-deltagarna.
Suget efter kaffe och cigaretter blev för stort.
Izabella Andersson chockar alla och lämnar Farmen omedelbart.
Beskedet får medtävlarna att börja gråta.
Annons
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"Brand logo
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

Izabella ”Bella” Andersson, 28, från Motala – som tidigare varit med i Big Brother – har spelat en stor roll i årets Farmen.

Förutom att Izabella har fått kritik för att svära som en borstbindare har hon haft en uppmärksammad romans med Farmen-deltagaren Levin Larsson, 31.

✔︎ Det här är Izabella Andersson

Ålder: 28.
Gillar att: Laga mat.
Ogillar att: Stryka kläder.
Veckans mest romantiska dag är: Söndagar. Man lagar mat, hänger och kollar på film.
Kärleksstatus i dagsläget: Hemligt.

Men nu är hennes äventyr i Farmen över. I torsdagens avsnitt som ligger ute på TV4 Play samlar hon ihop gruppen för att meddela att hon lämnar programmet självmant.

– Jag är lite dålig på såna här tal. Men som några av er vet så har jag varit lite nere. Av lite olika anledningar så... kommer jag att dra. Jag har kämpat med att vara utan cigaretter och kaffe. Jag vill hem till mina bekvämligheter, säger hon och fortsätter:

Annons

– Fan vad jag kommer sakna er. Men jag känner... om jag inte kan vara glad så kan jag inte sprida glädje till er heller.

Så här mycket saknar ”Bella” kaffe och cigaretter.
Medtävlarna chockades och fällde tårar när ”Bella” meddelade att hon lämnar Farmen.

”Bella” har varit på Torpet i två omgångar, men trots att hon ställde upp i åtta amulettkamper lyckades hon inte erövra en enda amulett.

Därför lämnar Izabella Andersson Farmen

Nu är det sluttävlat.

– Jag blir inte av med tankarna att sitta på min fina underbara balkong med en cigarett och en kaffe i handen. Jag kan inte släppa det. Farmen har varit fantastiskt, men min balkong är mer fantastisk, säger ”Bella” när hon är ensam med TV4:s kamera.

Annons

Hon hoppas att hon en vacker dag blir av med suget efter kaffe och cigaretter.

– Det ska komma en dag då jag ska bli hälsosam. Jag blir förbannad på mig själv att det har vunnit, men samtidigt tycker jag att det ska bli så fruktansvärt skönt att komma hem och göra precis vad jag vill.

Avslutningvis meddelar Izabella Andersson att hon hoppas på antingen Keshia Barbour, 31, eller Jonas Svensson, 35, som slutsegrare i Farmen.

– Den jag kommer att sakna mest på Farmen är helt klart Keshia på första plats. Hon har växt in i min själ under den här perioden. Trots att vi knappt har varit med varandra så ser jag henne som en riktigt god vän för livet.

Foto: TV4

Annons