Därför kan Nicole Falciani och Eric Saades bröllop stoppas

Eric Saade och Nicole Falciani.
Nicole Falciani och Eric Saade är i full gång med att planera sitt sagobröllop som förväntas arrangeras i maj.
Nu berättar influencern att dagen som deras kärlek skulle firas kan komma att behöva ställas in.
”Med handen på hjärtat hade jag dock blivit otroligt ledsen om vårt bröllop blir inställt”, skriver Nicole på sin blogg.
Annons

Det var på nyårsafton 2018 som artisten Eric Saade gick ner på knä för att fråga influencern Nicole Falciani om hon ville gifta sig med honom. Efter ett självklart ja, var bröllopsplanerna i full gång, något som följarna kunnat följa via Nicoles sociala medier. Tidigare i veckan visade Nicole exempelvis upp parets vigselringar som de äntligen hade fått hämta ut.

Annons

Två veckor sen valde jag och Eric ut våra vigselringar. Och den här veckan får vi äntligen hämta ut dom! Nu börjar det verkligen kännas på riktigt!”, skrev hon till bilden på Instagram.

Eric Saade Nicole Falciani Elle-galan
Eric Saade och Nicole Falciani är i full gång med bröllopsplanerna.
Annons

Bröllopsplanerna i Italien

Tidigare har Nicole dessutom avslöjat att bröllopet planeras äga rum i Toscana i Italien, någongång under maj 2020. Men det romantiska bröllopet hotas nu att behövas ställas in. Detta efter att hela Italien är satt i karantän på grund av Corona-virusets spridning. Efter att Nicole flitigt har delat med sig om bröllopsplanerna är det nu många följare som oroar sig för att parets bröllop inte kommer att kunna bli av. Följarnas frågor har dock fått Nicole att ryta ifrån, då hon menar att paret redan är väl medvetna om vad som kan komma att ske.

– Som att vi inte redan tänker på det här själva, vi behöver inte att folk. Vi inte ens känner ska hetsa och fråga, säger Nicole i en Instagram story.

”Helt orimligt”

Influencern menar dock att hon inte känner sig allt för stressad inför att bröllopet skulle kunna komma att stoppas i nuläget.

Annons

– Det är helt orimligt att Italien skulle ha karantän i tre månader till. Jag tror inte att det finns på världskartan att det kommer att vara såhär utbrett om tre månader, säger hon och fortsätter:

– Så därför känner jag mig ganska lugn så länge, när det gäller vårat bröllop. Om Italien sitter i karantän fortfarande om tre månader så har vi väldigt mycket större problem än mitt och Erics bröllop.

Däremot är Nicole väl medveten om att dagen som deras kärlek är planerad att fira kan komma att behövas skjutas upp, något som hon reflekterar över i ett blogginlägg.

Med handen på hjärtat hade jag dock blivit otroligt ledsen om vårt bröllop blir inställt, men det finns tyvärr inget vi kan göra åt det. Det är som det är”, skriver hon i blogginlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…