Därför försvinner Benjamin’s helt – ändringen veckor efter premiären

Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso hyllas för sin programledarinsats i det egna programmet Benjamin's.
Men nu, bara veckor efter säsongspremiären, stoppas tv-programmet av TV4.
Läs varför här!
0:34

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”

(0:34)

Benjamin Ingrosso, 24, föddes med ett ben på scenen och ett ben i köket. Ja, det är i alla fall så han beskriver det själv.

Han är son till musikalartisten Pernilla Wahlgren, 54, och restauratören Emilio Ingrosso, 56. Så man kan väl säga att han tagit det bästa från två världar.

Mikaels känga till Lotta – intima av avslöjandet

Benjamin Ingrosso aktuell med säsong två av Benjamin's: ”Helt otroligt”

Det var förra året, när Benjamin blev med eget matlagnings- och underhållningsprogram, som svenska folket verkligen blev varse hans brinnande passion för mat.

Programmet Benjamin's blev snabbt en succé. Tittarna rosade profilens talang som programledare, det genuina snacket, dynamiken med gästerna och det faktum att det inte alltid blev så som Benjamin hade tänkt sig.

Benjamin själv var inte beredd på att det skulle bli en succé eller att han skulle få en andra säsong.

– Det är faktiskt helt otroligt, det trodde jag aldrig förra året. Det gick bättre än jag hade förväntat mig, har Benjamin Ingrosso tidigare berättat i TV4 Nyhetsmorgon.

Och den 8 mars var det alltså äntligen dags för premiären av den nya säsongen. Men nu stoppas så alltså programmet av TV4. Varför då?

Säsong två av Benjamin Ingrossos program Benjamin's har precis haft premiär.

Säsong två av Benjamin Ingrossos program Benjamin's har precis haft premiär.

FOTO: Magnus Ragnvid

David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

Se klippet här!

Därför försvinner Benjamin’s helt – plötsliga ändringen bara veckor efter premiären

Efter den lyckade säsongspremiären i början på mars har ytterligare två avsnitt av programmet sänts på tv.

I de tre första avsnitten har Benjamin fått besök av populära gäster så som bland annat matinspiratören Mauri Hermundsson, 26, komikern Shima Niavarani, 36, artisten Silvana Imam, 35, och Youtube-profilen Sofia Dalén, 31.

I teasern för avsnitt fyra får vi veta att stjärnan gästas av journalisten Steffo Törnquist, 66, komikern Klas Eriksson, 36, och artisten Moonica Mac, 31. Men det är alltså detta avsnitt som nu stoppas från att sändas.

Varför då? Jo, Benjamin's sänds på tisdagar klockan 20.00 i TV4, men nu på tisdag ändras tablån till förmån för VM-playoffmatchen i fotboll mellan Sverige och Polen. Om svenska fotbollslandslaget vinner matchen säkrar de Sveriges plats i VM i Qatar i november.

Men misströsta inte alla Benjamin Ingrosso-fans! Det älskade matlagningsprogrammet är tillbaka med det efterlängtade fjärde avsnittet tisdagen därpå, alltså den 5 april. Vi längtar!

FOTO:

SENASTE NYTT!