TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Doktor Mikaels känga till Lotta Engberg – intima avslöjandet

27 mar, 2022 
Doktor Mikael Sandström i läkarrock. Lotta Engberg i mönstrad blus.
Doktor Mikael och Lotta Engberg är ett av Sveriges mest folkkära kändispar.
Nu avslöjar Doktor Mikael något intimt om relationen med kärleken i en intervju i Nyhetsmorgon.
Läs allt här!
Annons
Dr Mikaels bästa dejtingtips: "Lyssna för fan"Brand logo
Dr Mikaels bästa dejtingtips: "Lyssna för fan"

Läkaren Mikael Sandström, 63, är kanske mest känd som Soldoktorn eller Doktor Mikael. Han står för ett av de mest älskade inslagen i TV4:s Nyhetsmorgon, nämligen där han svarar på svenska folket medicinska frågor och funderingar.

Och ja, det har väl knappats undgått någon att Mikael Sandström funnit kärleken i artisten och programledaren Lotta Engberg, 59? Deras relation blev offentlig under sommaren 2020 och idag är de ett av Sveriges mest folkkära kändispar.

Men vad sa Doktor Mikael egentligen om Lotta i veckan när hon gästade Nyhetsmorgon? Få svaret här!

Därför vägrar Doktor Mikael att fria till Lotta Engberg

De två turturduvorna har nyligen tagit det stora steget att flytta ihop efter en tids distansförhållande. Doktorn sålde bostaden i Hallstahammar och flyttade till den första gemensamma bostaden; en lyxig villa utanför Göteborg.

Annons

– Det var mest spänning och attraktion, jag tänkte inte framåt. Jag tillät mig leva i nuet. Sedan var vi på mitt sommarställe som ligger på en öde ö. Där var vi väldigt ostörda. Då fördjupades allt, berättar Mikael för Hänt om den första tiden i romansen.

I samma intervju från början på året berättar han vidare att Lotta och barnen är navet i hans liv. Kärleken går bra med andra ord! Men varför vägrar han fria till kärleken?

– För att vi har det alldeles utmärkt som vi har det just nu! Vi får väl se i framtiden…, säger han till Hänt när vi frågar om ett framtida bröllop. Att döma av svaret är ett frieri alltså inte uteslutet på längre sikt.

Lotta Engberg och Mikael Sandström kramandes framför i den gemensamma villan i Mölnlycke.
Lotta Engberg och Mikael Sandström kramandes framför i den gemensamma villan i Mölnlycke.

Doktor Mikaels känga till Lotta i direktsänd tv – intima av avslöjandet om relationen

I tisdagens avsnitt av Nyhetsmorgon pratade Mikael om ofrivillig ensamhet och vikten av beröring. Som av en händelse var även Lotta på besök i TV4-studion för att prata om sommarens efterlängtade säsong av Lotta på Liseberg.

Annons

När programledarna Martin Järborg, 42, och Soraya Lavasani, 40, presenterar Lotta slår sig Mikael ledigt ner i soffan bredvid sambon.

De fyra pratar lite om Mikaels ämne, beröring, innan de seglar vidare till att prata om Lottas program. Soraya frågar då hur Lotta har hanterat avsaknaden av beröring under coronapandemin.

– Den yttre kretsen, om man säger arbetskamrater, vi slutade ju röra vid varandra, men man hade ju kvar beröring med de närmsta. Och jag är ju en ”kladdmaja” av Guds nåde, svarar Lotta då med stor självinsikt.

– Det vet dina stackars barnbarn inte minst. Där berörs det väldigt mycket. Du är väldigt fysisk då, skrattar Mikael och skickar en liten pik till Lotta.

Vi tror nog minsann att både barnbarnen och Doktor Mikael uppskattar Lottas fysiska uttryck för kärlek. Varma kramar är ju det bästa som finns!

FOTO: TV4

Annons