Emilio Ingrossos ord om sitt förflutna med Pernilla Wahlgren

PERNILLA WAHLGREN, EMILIO INGROSSO

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso var gifta mellan åren 1993-2002. Ex-paret fick uppleva mycket under åren tillsammans och nu tittar Emilio tillbaka på ett väldigt fint minne – som han delar med sig av på Instagram.

Emilio Ingrosso, 55, och Pernilla Wahlgren, 54, var gifta i nio år och under den tiden var de ett av Sveriges mest omskrivna par. Tillsammans fick de barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24.

Emilio och Pernilla träffades på 80-talet när han producerade flera av hennes album. Emilio var också dansare och dansade bland annat under Pernilla Wahlgrens stora hit Piccadilly circus som hon ställde upp med i Melodifestivalen 1985.

Trots att skilsmässan blev turbulent så har Pernilla och Emilio en fin relation idag. Dessutom har båda funnit kärleken på nytt. Emilio är sedan flera år tillbaka gift med Åsa Ingrosso, 46, och Pernilla är ihop med Christian Bauer, 55.

Lovisas lyxpresent till Bianca – se prislappen

Bianca Ingrosso om sina föräldrars skilsmässa

Numer talas det väldigt sällan om skilsmässan, det är helt enkelt ett avslutat kapitel inom familjen Wahlgren/Ingrosso, men förra året gav Bianca sin syn på saken.

Det var i Sarah Dawn Finers, 40, podcast Talk to me öppnade Bianca upp om tiden under och efter skilsmässan. Hon fick då frågan om hon ser sig som ett typiskt mellanbarn, alltså att hon vill se till att alla har det okej.

– Hundra procent, verkligen ett mellanbarn. Jag skulle dock säga att vi alla blev mellanbarn på grund av mamma och pappas skilsmässa. Vi tre har fått ta hand om varandra när de var uppe i sitt tjafs, sa hon då.

Hon berättade också att det var då som hon insåg att familjen var känd.

– Det är liksom mamma och pappas skilsmässa som var på löpen hela, hela tiden. Jag visste inte riktigt om att de skilt sig förrän jag såg det. Och min pappa har blivit profilerad som en vidrig människa. Folk har fått en fel bild av honom och situationen, kan jag tycka, sa Bianca i podcasten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Emilio Ingrossos nya bild med Pernilla Wahlgren

Men nu är det som sagt frid och fröjd mellan ex-paret och de syns även umgås då och då alla tillsammans. Nu visar Emilio upp ytterligare ett bevis på att relationen till Pernilla är på topp!

På sin Instagram-story har han nämligen lagt upp en gammal bild från ett uppträdande som han och Pernilla gjort tillsammans.

På bilden kan man då se att Pernilla står och sjunger på scen medans Emilio och en till dansare står och dansar loss framför henne.

”Memories”, skriver han följt av fem stjärnor och taggar Pernilla Wahlgren i inlägget.

EMILIO INGROSSO, PERNILLA WAHLGREN

Emilio minns tillbaka på turné-tiden med Pernilla Wahlgren.

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens gripande ord om mamma ”Lill Babs”

LÄS OCKSÅ: Zlatan bryter ihop efter sonens gripande ord: ”Kniv i hjärtat”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

SENASTE NYTT!