LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lovisa Worges lyxpresent till Bianca Ingrosso – så mycket kostade den

15 jan, 2022 
LOVISA WORGE, BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso och hennes assistent och vän Lovisa Worge är väldigt generösa mot varandra. Nu har Lovisa gett en riktigt fin födelsedagspresent till Bianca – här är den svindlande prislappen!
Annons
Bianca Ingrosso visar upp lyxiga Caia-kontoret – Se bilderna härBrand logo
Bianca Ingrosso visar upp lyxiga Caia-kontoret – Se bilderna här

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges främsta entreprenörer, tv-profiler och influencers. På Instagram har hon över 1,2 miljoner följare och på Youtube har hon nästan 400 000 prenumeranter.

När Bianca inte uppdaterar sina sociala medier så jobbar hon med det egna sminkmärket Caia. Även där har hon haft enorma framgångar och i höstas flyttade de in i ett nytt kontor – på 700 kvadratmeter!

Bianca startade Caia år 2018 och under den här tiden har företaget vuxit rejält och idag är Bianca ekonomiskt oberoende. Någon som varit med ända sedan start är vännen Lovisa Worge, 24.

Till en början var Lovisa assistent till Bianca. Det var hur många som helst som sökte jobbet men med Lovisa verkade allt vara helt rätt. Detta var något som Wahlgrens värld-tittarna fick följa med på för några år sedan.

Lovisa slutar som assistent för Bianca

Då fick tittarna se alla ansökningar som kom in och Bianca hade två lite annorlunda krav; att assistenten skulle gilla pasta och Benjamin Ingrossos, 24, musik.

Annons

Sedan dess har Bianca och Lovisa blivit allra bästa vänner och de har hunnit uppleva väldigt mycket tillsammans. Bland annat har de varit utomlands ihop flera gånger och skapat massa roliga minnen. Men i höstas kom dock ett dystert besked för super-duon: Lovisa slutar som assistent!

Däremot verkar det inte som att hon klipper några band med Bianca – snarare tvärtom. I oktober i höstas klev både Bianca och Lovisa in i det nystartade bolaget Ani Who AB, enligt Nyheter 24 ska företaget ska enligt uppgift ägna sig åt e-handel med mode och accessoarer.

Utåt sett har det knappt märkts någon skillnad att Bianca och Lovisa inte har samma arbetsuppgifter som de tidigare haft, de syns nämligen ändå ihop nästan varje dag. Som till exempel när de firade Biancas födelsedag.

Så mycket kostade Lovisas födelsedagspresent till Bianca

Bianca fyllde 27 i december 2021 och det var givetvis något som hon ville fira med vännerna Lovisa och Lucas Armando Feola, 24. Trion gick då ut för att fira henne på restaurangen Astoria i Stockholm.

Annons

Biancas följare på Youtube fick hänga med under den fartfyllda kvällen i hennes senaste vlogg. På den populära restaurangen beställdes både mat och dryck, men framför allt skulle det delas ut presenter dagen till ära.

Så, vad fick då Bianca av Lovisa?

Hennes första present var ett skärp från märket Bottega Veneta där priset landar på 2 700 kronor.

– Jag använder ju seriöst skosnören till skärp så detta behöver jag ju verkligen, sa Bianca.

Den andra presenten visade sig vara espresso-koppar från det lyxiga märket Hermés och Bianca fullkomligt älskade presenten!

– Jag har sett dessa, jag har kollat och viljat köpa men inte köpt. Nemen jag är så glad, säger Bianca i vloggen.

För kaffekopparna landade prislappen på omkring 4 600 kronor. Så det betyder med andra ord att Bianca fick födelsedagspresenter för totalt 7 300 kronor!

BIANCA INGROSSO
Bianca visar upp lyxiga presenten i vloggen!

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons