LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens lyxiga semester med Christian Bauer – bilderna visar

15 jan, 2022 
CHRISTIAN BAUER, PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgren har tillfrisknat från covid och nu är hon och Christian Bauer på en resa tillsammans i ett soligt vinterlandskap. Nu visar hon upp bilder från den lyxiga semestern – se dem här!
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom årenBrand logo
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 55, har varit ett par sedan i våras och kärleken fortsätter blomstra för fullt för paret.

Det var under en resa till Pernillas hus i Marbella som de äntligen kunde gå ut offentligt med sin kärlek. Den dagen har redan gått till historien på sätt och vis, Christian har nämligen tatuerat in den dagens datum på sin arm. Det var även då som paret sa "jag älskar dig" för första gången.

Sedan dess har Pernilla och Christian hunnit uppleva en hel del tillsammans och sommaren tillbringade de gärna till sjöss. Christian är nämligen en kille som är väldigt intresserad av båtliv och friluftsliv. Därför är det kanske inte helt oväntat att han och Pernilla just nu befinner sig på en härlig semester uppe i fjällen!

Pernillas bakslag inför semestern – fick covid

Vid det här laget skulle Pernilla egentligen varit i sitt hus Casa Rosa i Marbella. Men inför resan ville hon vara på säkra sidan så hon tog ett pcr-test – som dessvärre visade negativt!

Annons

Det hela slutade med att Pernilla behövde isolera sig i sitt hem och vara helt utan Christian under den perioden. Som tur är så hade hon sällskap av sonen Benjamin Ingrosso, 24, som också testat positivt för viruset! Senare framkom det även att dottern Bianca Ingrosso, 27, också blivit smittad av covid och tvingades hålla sig inne.

Pernilla berättade om situationen och det märkligaste av allt var att de inte hade några symptom.

”Benjamin har bott hos mig sedan dess, och vi mår båda toppen. SÅ märkligt!! Jag har varken ont i halsen, hosta, feber, eller värk i kroppen. Lite snuvig bara. Så med tanke på att jag klarat mig hittills från att få Corona- så var denna - min första gång - mildare än en förkylning.”, skrev Pernilla då.

Bilderna visar Pernillas och Christians vinter-semester

Nu verkar Pernilla däremot ha tillfrisknat och då bär det av på nya äventyr! Dessutom får hon nu vara med Christian på heltid – de två befinner sig nämligen norrut och lever ett riktigt friluftsliv. Efter en kortare research kan Hänt avslöja att det är i Sälen som paret befinner sig. Restaurangen som de äter på är Sälens äldsta utflyktsmål på fjället, beläget mellan Mellanfjället och Storfjället.

Annons

Nu visar Pernilla upp härliga bilder från den äventyrliga friluftsdagen!

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Glädjen är total mellan Pernilla och Christian!
PERNILLA WAHLGREN
Sälen bjöd på vinter och solsken.
Annons
PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Pernilla och Christian åkte snowmobile
PERNILLA WAHLGREN
Skotersafari för hela slanten!
Annons
PERNILLA WAHLGREN
Varm choklad avrundades dagen med.
PERNILLA WAHLGREN
På kvällen blev det middag!
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

Annons