Därför flyttar gravida Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson

Susanna Karlsson & Hannes Haraldsson

Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson och fästmannen Hannes Haraldsson har bestämt sig för att göra en förändring under sista delen av graviditeten.
Nu berättar Susanna om anledningen bakom det plötsliga beslutet.

Tv-profilen och bonden Susanna Karlsson blev ett välkänt ansikte för svenska folket när hon medverkade i Bonde söker fru år 2018 för att hitta sitt livs stora kärlek. Och visst blev drömmen sann. Under programmets gång föll hon sakta men säkert för Hannes Haraldsson och idag är de båda sambos och förlovade.

Men kärlekslyckan tar inte slut där. I början av avslöjade paret att de också väntar barn.

”Det känns helt ofattbart just nu!”, skrev hon bland annat på Instagram där hon publicerade en bild på gravidmagen.

Nu berättar Susanna att hon bestämt sig för att flytta under graviditeten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Susannas kamp under graviditeten

LÄS MER: Karl Fredriks beslut med Petter – efter förlovningslyckan: ”Man vet aldrig”

Barnet väntas komma i augusti och Susanna och Hannes är minst sagt exalterade över att få träffa den lilla krabaten. Men vägen dit har varit allt annat än enkel. Susanna har nämligen drabbats av något som kallas för missed abortion, och på Libros Youtube-kanal Vecka för vecka berättar hon lite hur deras resa har varit.

– Vi har ju verkligen längtat efter att bli gravida och det har tagit sin tid och det är något som jag kommer dela med mig av. Jag kommer prata mycket om att längta efter barn, att gå igenom utredning för barnlöshet och all den här oron som man tvingas gå runt med efter att ha fått ett missfall eller missed abortion, säger hon innan hon fortsätter:

– Men just nu är bebisen beräknad 6:e augusti och det är så himla sjukt. Det känns så himla nära men ändå så otroligt långt bort. Och jag har precis börjat känna lite sparkar och så så det är superkul att bara ligga och känna.

Därför flyttar Susanna och Hannes

Men att vara höggravid under sommaren kan vara tufft och Susanna och Hannes vill därför försäkra sig om att de gör allt för att underlätta så mycket som möjligt.

De har därför bestämt sig för att tillbringa majoriteten av sommaren i stugan och flytta dit temporärt. I Susannas senaste vlogg berättar hon om anledningarna bakom beslutet.

– Jag vill ju hänga ganska mycket där ute i stugan i sommar har jag tänkt då jag kommer vara för tjock för att jobba och säkert också ha för ont. Och det kommer vara otroligt varmt här hemma, men stugan är ju vid havet så det kommer vara gött att vara där ute. Så vi har packat upp en säng och lite så där så nu tänkte jag åka ut och se om den har liksom grejat till sig till det tillståndet det ska vara i. Så jag ska piffa lite där tänkte jag, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru–Karin Nordström är gravid med tvillingar

LÄS OCKSÅ: Mia Parneviks lögn – efter försäljningen av lyxvillan

Senaste nytt