Därför saknas Jonna Lundell med Joakim Lundell i podcasten

Joakim och Jonna Lundell

Makarna och tv-profilerna Joakim och Jonna Lundell driver numera en podcast.
Men i det senaste avsnittet medverkade inte Jonna tillsammans med Joakim. Varför? Hänt reder ut!
Svenska kändisars val av unika barnnamn
Slå på ljud

Joakim Lundell, 35, och Jonna Lundell, 27, är Sveriges största influencers, de slog igenom för flera år sedan på Youtube med olika ”pranks” och lever idag ett lyxigt liv med husrenovering, dyra bilar och resor. Tillsammans har de två barn, Lunabelle född 2018 och lillebror Lionel född 2020.

Men allt har inte varit som en dans på rosor för paret, genom åren har de fått utstå mycket hat och trakasserier. Under senare åren har de riktats mot dottern Lunabelle, vilket har fått Joakim att må väldigt dåligt – detta gick han ut och berättade i en video på Youtube med titeln Min psykiska ohälsa.

Joakim Lundell om psykiska måendet – ärliga orden om hälsan

I videon berättade Joakim med öppenhjärtiga ord om hur han verkligen mår, videon fick ett enormt genomslag och många skickade sitt stöd till influencern. I videon berättade han om sorgen kring att ständigt må dåligt.

– Jag är så jävla trött på att bli sedd för min ekonomi, mina följare, min position på sociala medier eller vad man kan vinna på något om mig. Jag pallar inte att varje dag att jag ska vara rädd att nån ska hitta på något om mig. Jag pallar inte att sitta inlåst hemma varje dag och se samma människor varje dag för att jag i stort sett inte vågar gå ut. Jag saknar mina vänner, berättade han i videon.

Joakim talade även om förståelsen för influencern Bianca Ingrosso, 26, som är en av de största på sociala medier tillsammans med Joakim och Jonna.

– När du är så pass offentlig så ska alla människor lägga sig i ens liv och jag förstår varför Bianca Ingrosso mår som hon mår. Hon är väl en av få människor som kan förstå mig och jag kan förstå henne.

Därför sakandes Jonna Lundell i makarnas podcast

Förutom att vara verksamma på Youtube arbetar paret med flera tv-produktioner som Spökjakt och Lundellhuset. De har dessutom en podcast med namn Jocke & Jonna sanningen måste fram. Ifjol vann dessutom Joakim kristallen-priset för årets program med just Spökjakt som gjort stor succé.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men i veckans avsnitt av podcasten medverkade inte Jonna Lundell, detta av anledning att makarna har delat upp varsitt avsnitt då de ska svara på frågor om varandra. Dessutom har Jonna haft fullt upp med att renovera parets husvagn – vilket hon även visat upp på Youtube.

– Jag har inte lyssnat på avsnittet med Jonna, jag har tagit åt mig när ni sa åt mig att jag inte får lyssna, säger Joakim i podcasten innan han ska svara på frågor om Jonna.

LÄS OCKSÅ: Suzanne Axells möte med Filip Lamprecht: ”Blev rörd”

LÄS OCKSÅ: Så lever Jonas Rimeika i dag efter succén i Smala Sussie

FOTO: Fredrik Sandberg/TT / Allis Nettréus/SvD/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN