LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Danny Saucedos kommentar till Benjamin Ingrosso efter Carolina Gynnings kärleksbild

12 jun, 2021 
Danny Saucedo, Benjamin Ingrosso, Carolina Gynning
Carolina Gynning väntar sitt första gemensamma barn med pojkvännen Viktor Philipson. Nu visar hon upp sin stora kärlek till honom och nu menar Danny Saucedo att det är kört för Benjamin Ingrossos del.
Annons
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalenBrand logo
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen

Carolina Gynning, 42, väntar sin tredje dotter. Men för pojkvännen Viktor Philipsons, 35, del blir det hans första gång i föräldrarollen.

Carolina har sedan tidigare döttrarna Alicia och Adele tillsammans med expojkvännen Alexander Lydecker. Hon har tidigare berättat om sorgen över att barnen inte bor hos henne hela tiden.

Tillsammans med vännen Carina Berg, 43, driver Carolina podden Gynning och Berg – hittar sig själva. Tjejerna är inte bara podcast-kollegor och bästa vänner utan de har även liknande familjesituationer. Tidigare i vår fick Carina dottern Juno och nu är det alltså bara några veckor kvar tills det är Carolinas tur att få en liten dotter. Och nu är det inte långt kvar tills Carolina och Viktor får träffa sin lilla bebis – faktum är att hon redan är i vecka 38.

Kärlekssagan mellan Carolina och Viktor

Kärlekssagan mellan Viktor och Carolina var till en början en aning svajjig. I juni 2020 avslöjade hon att hon och pojkvännen Viktor gjort slut efter ett år tillsammans. Men paret klarade inte av att vara ifrån varandra speciellt länge och bara någon månad senare var de återigen ett par.

Annons

– Jag vill inte gå in för mycket på varför det tog slut, eller varför vi blev ihop igen. Jo, självklart då för att vi älskar varandra väldigt mycket. Men jag vill bara säga att det kan vara bra med en paus. Där man då kan fundera över vad jag gjorde bra och vad jag gjorde dåligt, och försöka rätta till det, sa hon i ett avsnitt av sin podcast Gynning och Berg hittar sig själva då.

I våras blev följarna misstänksamma återigen när Carolina befann sig på en resa till Ibiza. Istället för att ha Viktor vid sin sida så hade hon nämligen sin mamma.

”Så ljuvliga bilder. Men vart är the daddy? Han saknas bland dina bilder. Kanske är det dina hormoner som svallar och du behöver egentid?”, skrev en följare då.

Dannys uppmaning till Benjamin efter Carolinas bild

Den senaste tiden har det däremot varit tyst från följarnas spekulationer för Carolina och Viktor har flitigt delat med sig av kärleken till varandra! Nu har Carolina valt att lägga upp en väldigt kärleksfull bild där hon och Viktor pussas. I kommentarsfältet kryllar det av starka reaktioner.

Annons

”Ni ser nygifta ut!!”, skriver en.

”Vacker bild! Och mycket kärlek”, skriver en annan.

En annan som valt att lämna en kommentar är artisten Danny Saucedo, 35. I det andra avsnittet av matlagningsprogrammet Benjamin's var nämligen Danny och Carolina gäster hos Benjamin Ingrosso.

Benjamin's
Danny, Benjamin och Carolina Gynning.

Kanske är det därifrån som trion verkar ha blivit ganska tighta? För nu kan Danny avslöja ett och annat om Benjamins chanser med Carolina.

”Benjamin Ingrosso, det e kört bro”, skriver Danny och taggar Benjamin i kommentaren.

FOTO: TV4, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Annons