Då är Lasse Kronér tillbaka i Bingolotto igen – nya beskedet

LASSE KRONÈR
Exklusivt

Lasse Kronér är återigen aktuell i en ny säsong av Doobidoo på SVT. Utöver det har han fått förfrågan att återgå till Bingolotto – men när?
I en intervju med Hänt berättar han om att medverka igen.
– Självklart vill jag vara med, säger Lasse Kronér.

Lasse Kronér, 58, är i gång med en ny säsong av Doobidoo på SVT till hösten. Men förutom att leda det omtyckta musikprogrammet så minns du säkerligen att han ledde Bingolotto i hela fem års tid.

Från första början blev han känd mellan 1985 och 1999, som medlem i musik- och showgruppen Triple & Touch. Sedan dess har han dykt upp i alla möjliga sammanhang – men hans främsta program har varit just Doobidoo.

Avslöjar
ROMANS David Lindgren: Let's dance-Hugo och Keyyo dejtar

Lasse Kronér bekräftar – blir specialavsnitt av Doobidoo

Hänt kunde i veckan avslöja att Doobidoo kommer med ett form av specialavsnitt som de aldrig gjort tidigare på 15 säsonger. Lasse Kronér berättade då om glädjen att få sända ett extra avsnitt.

– Vi har gjort tio program nu och ska faktiskt göra något nytt – ett specialprogram och 11:e program. Då ska vi gå runt i vår egna värld som en bonus, avsnittet kommer kring jul, säger Lasse Kronér och fortsätter:

– Det blir en tillbakablick på det vi gjort genom alla åren, det är så himla mycket grejer, jag har blivit helt fast. För mig känns det mest skojigt, eftersom det blir lite som ett hyllningsprogram till oss själva.

Och ingen verkar gladare än frontpersonen Lasse – då detta aldrig gjorts tidigare.

– Det här har vi aldrig gjort tidigare, men vi fick frågan av SVT. De ville lyfta oss lite extra, jag tror programmet blir roligt.

Annons

Bingolotto kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

Lasse Kronér om kärleken till Bingolotto – då är han tillbaka

Lasse ledde Bingolotto mellan 1999 och 2004, han beskriver jobbet som det roligaste han gjort – men att det tog på krafterna.

– Jobbet var ju sinnesjukt stort, varenda stor artist i världen var hos oss under de fem åren. Men arbetet tog så extremt mycket kraft, anledningen till varför jag slutade var även för att de gick över till fyran och på söndagar, säger Lasse och fortsätter:

– Jag gjorde det nästan för länge, jag ville sluta för att jag kände mig klar. De första tre åren var jävligt roliga alltså, jag var så delaktig i det programmet. Det var något av det bästa jag gjort, väldigt fint att representera föreningslivet på det sättet med.

Bingolotto firar 30 år 2021, och under jubileumsåret beräknas TV4 att bjuda in tidigare programledare som Lasse Kronér. Men han vet inte om han kommer kunna medverka än – trots att han fått förfrågan.

– Jag håller på att kolla på det i detta nu om jag kan vara med, men det är inte förens i oktober. Jag gjorde 10-års jubileum själv, så jag vill jättegärna vara med.

Hur gärna vill du kunna medverka?

– Självklart vill jag vara med i 30-års jubileet! Jag har sagt till SVT att jag vill vara med, avslutar Lasse Kronér.

LÄS OCKSÅ: Därför har Simon Sköld flyttat ifrån frun Camilla Läckberg

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om första mötet med Pernillas nya kille Christian Bauer

FOTO: Anders Deros/Aftonbladet/TT / Janne Danielsson JAD