Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv

Claes Malmberg och Lotta Engberg
Exklusivt

Claes Malmberg och Lotta Engberg kysstes framför svenska folket år 2017.
Nu avslöjar Claes den verkliga relationen till programledaren efter den intima stunden.
– Vi kommer väl överens, säger Claes till Hänt.
Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv
0:49

Efter reklamen: Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv

(0:49)

Slå på ljud

Lotta Engberg, 58, lever idag i en relation med doktor Mikael Sandström, 63, och lyckan är total. Turturduvorna syns ofta tillsammans i offentligheten och verkar minst sagt ha det trevligt ihop.

Innan Lotta fanns sin Mikael har andra män funnits i hennes liv. Hon var tidigare gift med Anders Engberg, 68, men år 1994 beslutade sig Lotta och Anders för att gå skilda vägar. Det dröjde då inte allt för länge tills artisten hade funnit kärleken på nytt. Det var nämligen så att henens manager Patrik Ehlersson, 56, fått henne på fall. I hela 16 år var Lotta och Patrik gifta men 2015 ansökte de om skilsmässa, detta efter att relationen övergått i vänskap.

Breaking
Jan Johansen och Jenny skiljer sig efter 3 år som gifta

Lotta Engbergs kyss med Claes Malmberg i direksändningen

Under Bingolottos uppesittarkväll 2017 var det en annan folkkär profil som fick sig en romantisk stund med självaste Lotta Engberg. Skådespelaren Claes Malmberg, 60, gästade då nämligen programmet och mitt under direktsändningen möttes Lotta och Claes i en kyss. Det var under kvällens tredje bingo som den kända Lady och Lufsen-låten Bella notte spelades och duon plötsligt överraskade med en kyss. De möttes då på mitten av en spagetti likt den klassiska filmscenen. Kanske minns du denna Bingolotto–romantik?

Men hur ser relationen mellan Claes och Lotta ut idag? Slog det gnistor mellan skådespelaren och programledaren under kyssen? I en intervju med Hänt, inför Claes kommande Sverigeturné med teateruppsättningen av Hundraåringen, berättar nu Claes om relationen.

– Hon har ju soldoktorn så hon vill väl inte ha en liten skådespelare från Göteborg, säger Claes till Hänt innan han avslöjar att han inte kan minnas detta.

– Herregud nu skäms jag att jag glömt bort. Att jag inte kommer ihåg att jag kysst Lotta Engberg, det var ju uppiggande information måste jag säga. Men om du undrar om det har blivit något efter kyssen så kan jag säga att soldoktorn kan vara helt lugn, jag har inga som helst planer på att stjäla hans hustru.

Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Se klippet här!

Verkliga relationen mellan Claes Malmberg och Lotta Engberg idag

Även om det aldrig uppstod någon romans mellan Claes och Lotta så menar Claes att de kommer bra överrens.

– Vi umgås inte hon och jag men däremot tycker jag att det är väldigt trevligt att träffa henne. Jag var ju även med i den uppesittarkvällen som var i år och hon är väldigt behaglig att ha att göra med men jag träffat bara henne yrkesmässigt, säger Claes och fortsätter:

– Vi har aldrig umgåtts privat hon och jag. Men hon verkar pigg, glad och trevlig. Vi kommer väl överens när vi träffas. Ur ett arbetsperspektiv är hon alldeles utmärkt att ha att göra med. Men privat har jag aldrig umgåtts med henne så där har jag ingen uppfattning men jag antar att hon är väl ungefär likadan privat.

FOTO: Tommy Holl/TT/Johan Nilsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN