Ciaras ord om stora förändringen – efter stora sorgen med Måns

måns och ciara

När Ciara Janson fick missfall i höstas pratade hon och maken Måns Zelmerlöw öppet om sorgen. Nu berättar hon om förändringen efter tuffa tiden.
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Ciara Janson Zelmerlöw, 33, är gift med den folkära artisten Måns Zelmerlöw, 34. Det var när Måns slog igenom i Idol som han blev mumsmums med hela svenska folket. Efter det har artistkarriären gått spikrakt uppåt, meritlistan är lång och idag kan han även titulera sig som programledare och entreprenör.

Det var på ett bröllop 2016 som Ciara och Måns träffade varandra, de hamnade vid samma bord och kärleken var oundviklig. Sedan dess har de varit ett par och sommaren 2019 blev de varandras äkta makar när de gifte sig i Kroatien. Paret har 2-åriga sonen Albert tillsammans och från en tidigare relation har Ciara även sonen Archie, 6, som Måns har en nära relation till. Familjen lever tillsammans i England sedan flera år tillbaka.

Det senaste året har, precis som för många andra, varit omtumlande för familjen. Paret fick ett missfall i somras och öppnade upp sig om den stora sorgen som det bar med sig.

Nyligen kunde svenska folket se paret i Tillsammans med Strömstedts där de öppnar upp sig om kampen kring missfallet. Men också om andra privata detaljer från deras liv. Måns underhöll dessutom hela Sverige under finalen av Melodifestivalen 2021 där han var både programledare och mellanakt.

Men Ciara har sedan missfallet hållit en låg profil. Förra året började hon ett projekt där hon målade av människors rumpor, någonting som hennes följare uppskattade enormt och som hon själv brann för. Men i och med den sorg som drabbade familjen så tog hon en paus från projektet. Nu öppnar hon upp sig om allt i ett inlägg på sitt Instagram-konto.

”Signerar, packar ihop och levererar den första rumpan jag någonsin har målat imorgon. Helt ärligt så har jag varit ganska dålig med mitt målande, liv, sociala medier etc etc, och behöver en generell spark i rumpan på sistone. Så att signera den här har bokstavligen gjort det för mig. Livet kastade oss ännu en skruvboll nyligen och det har tagit mig ett tag att komma på fötter igen.”, skriver hon.

Hon sticker inte under stolen med att allt som familjen gått igenom tagit hårt på henne. Men hon är positiv och vill framåt.

”MEN jag är här, jag är tillbaka, jag är redo att ta mig ann vilken rumpa som helst som ni kastar åt mitt håll (eller någonting annat)”, fortsätter hon.

Hon passar även på att skicka peppa och kärlek till sina följare.

”Jag hoppas att ni alla är okej. Tillåt dig själv att vara mänsklig. Jag lär mig fortfarande det. Det är svårt, men ganska skönt.”

hej

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund bryter tystanden om dolda missbruket

LÄS OCKSÅ: Sofia Geites uppmaning efter missen i direktsändning

FRÅN FÖRSTASIDAN