Christian Bauers starka ord om livet med Pernilla – inför alla

Christian Bauer tittar in i kameran med en ljusblå kostym på sig. Pernilla tittar år sidan med ett stort leende på läpparna.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren köpte nyligen hus ihop i Spanien. Nu visar Bauer upp sin kärlekslycka framför alla.
”Älskar mitt liv”, skriver han.
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Slå på ljud

Vanligtvis jobbar Pernilla Wahlgren, 54, stenhårt med sina olika projekt som tv-sucéerna Masked singer och Wahlgrens värld. Samtidigt jobbar hon med sin egna föreställning Pernilla Wahlgren har hybris och har dessutom två stora husprojekt på gång då hon renoverar sin lyxvilla på Lidingö och köpte nyligen ett hus i Spanien med pojkvännen Christian Buaer, 56.

Det är därför inte så konstigt att hon nu har tagit en välförtjänt semester. Familjen Wahlgren/Ingrosso brukar åka på semester till Spanien och umgås i huset som de kallar Casa Rosa. Men de senaste veckorna har Pernilla istället varit själv med Christian i det nya huset de valt att döpa till Casa Rosa 2.0.

Christian Bauers vädjan till Pernilla – efter beteendet: ”Snälla”

Pernilla gillar som sagt att hålla sig aktuell vilket hon även visar genom sina sociala medier. I podden Wahlgren & Wistam berättar hon att mobilanvändningen har gått så långt att hon har behövt bli tillsagd av Christian att lägga ner telefonen.

– Jag är inne i en närmast sjuklig Instagrambesatthet. Christian säger hela tiden bara "snälla, ska vi försöka ha mindre skärmtid? Jag kommer inte säga till dig, men du kanske kan försöka lägga ifrån dig..?”, berättade hon i podden.

Vidare avslöjar Pernilla sin skärmtid som visar att hon använder telefonen i en väldigt hög utsträckning.

– Och häromdagen fick jag såhär "grattis din skärmtid har minskat". Den hade då minskat till 9 timmar och 37 minuter. Sitter jag 10 timmar?!

Men även Christian använder Instagram en del, vilket han nu visar genom att lämna en stark och kärleksfull kommentar till Pernilla.

Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

Se klippet här!

Christian Bauers starka ord om livet med Pernilla - inför alla

I samma avsnitt ur podden förklarade Pernilla att hon har njutit av sin semester med Christian i det nya huset. Paret köpte det nya huset i Spanien och Pernilla berättar att den ensamtiden de tillbringat där har gjort henne nyförälskad.

Men det är inte bara hon som känner så. Under en bild på kärleksparet, som Pernilla delade, skrev Christian en kommentar som visar på att även han svävar på moln just nu.

Får jag säga att jag är världens lyckligaste man, JA det får jag. Älskar mitt liv med dig 24/7”, skriver Christian.

Pernilla och Christian verkar stortrivas i förhållandet och känslan är att det här bara är början mellan de två.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!