LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian Bauers lyxresa med Pernilla Wahlgrens son: ”Älskar det”

07 aug, 2023 
Johanna Talamo
CHRISTIAN BAUER
Christian Bauer har inte bara vunnit Pernilla Wahlgrens hjärtan utan även blivit en viktig del av hennes familj. Nu har han dessutom haft egentid med Pernillas son Theo – i Spanien.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsenBrand logo
Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauers, 57, kärleksresa har tuffat på som tåget, de bor tillsammans i Pernillas lyxvilla på Lidingö och i december 2022 gick Christian ner på knä och friade till Pernilla, efter att de varit tillsammans i två år.

Christian Bauers relationen till Benjamin och Bianca Ingrosso

I realityserien Wahlgrens värld kan man numera se Christian som en del av familjen, där han verkar passa som handen i handsken.

Efter att Christian friat till Pernilla Wahlgren avslöjade hon hur de olika familjemedlemmarna reagerade på den lyckliga nyheten.

Hon beskrev då att hon tjöt av lycka medan sonen Benjamin Ingrosso blev rörd till tårar, i ett inlägg på Instagram skrev hon:

"Skogen och de snötäckta träden var som i en saga. Christian spelade filmmusiken från ”The Holiday” på sin medhavda högtalare. Det var helt stjärnklart på himlen” skrev Pernilla då och fortsatte.

”Jag skrek glädjetjut så Benjamin skämdes. Sedan ropade Bianca: -Benjamin GRÅTER, mamma! Och då grät både han och Chrille glädjetårar, och vi var alla så jäkla lyckliga och euforiska över naturen, kvällen och LIVET!!!!"

Annons

Christian Bauer har dessutom tidigare uttryckt hur han helst skulle bli strandsatt på en öde ö med Benjamin, när han i en videointervju med Expressen då fick välja mellan Bianca och Benjamin.

– Benjamin, svarade Christian snabbt, varpå reportern frågade honom varför.

– Det blir mer grabbsnack. Kanske kan han hitta på någon bra mat av den lilla föda som finns.

Men trots detta så verkar Christian och Bianca Ingrosso också ha en bra relation till varandra. Bianca har tidigare uttryckt en stor lycka över att hennes mammas kärlekslycka.

– Han är en gud, sade Bianca i en vlogg efter att ha träffat honom.

I en annan vlogg har Bianca dessutom beskrivit hur hon kommer överens med Pernillas fästman.

– Det känns assjukt men ändå naturligt, sade Bianca i en vlogg efter att ha varit på en middag med Christian.

Christian Bauers lyxresa med Pernilla Wahlgrens son Theo

Men det verkar inte bara vara Bianca och Benjamin som Christian Bauer har kommit bra överens med, han har nämligen varit på en lyxresa i Spanien med Pernillas yngsta son Theo.

Annons

Podcasten Wahlgren och Wistam driver Pernilla tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam. I det senaste avsnittet beskriver Pernilla hur hon njutit av de senaste lediga dagarna hon haft – mitt i hennes hektiska schema som programledare i Allsång på Skansen och diverse andra projekt.

– Jag har verkligen känt att jag har kunnat få dessa lediga dagar, säger Pernilla.

Hon avslöjar dessutom att hon inte bara njutit av ledigheten, utan även fått möjligheten till en hel veckas egentid – fästmannen Christian har nämligen haft egentid med sonen Theo på en resa i Spanien

– Jag har ju varit ensam hemma i en vecka. Christian och Theo har varit i Spanien och jag har njutit så mycket, jag älskar egentid, jag älskar det så mycket, säger Pernilla och fortsätter.

– Jag kan få lyckopirr av att krypa ner i min säng, mitt på dagen och bara veta att jag tror inte att jag ska flytta mig ur den här sängen.

På Christian Bauers Instagram kan man dessutom ta del av bilder från resan, där han tackar fästmön Pernilla för ett lyckat restaurangtips och beskriver att han haft en härlig kväll med ynglingarna.

”Så god mat och härligt häng med youngsters. Tack för tipset älskling, alla var så nöjda”

FOTO: Karin Törnblom/TT/Karina Ljungdahl/TT

Annons