LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian Bauer: Väljer Benjamin framför Bianca

22 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Benjamin Ingrosso och Christian Bauer
Benjamin Ingrosso och Christian Bauer
Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer verkar ha valsat sig in i hela familjen Wahlgrens hjärtan. Men nu avslöjar Christian något som kanske inte gör alla i familjen lika glada.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsenBrand logo
Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, har fått hela det svenska folket på fall med sin kärlekssaga. I realityserien Wahlgrens värld kan man numera se Christian som en del av familjen, där han verkar passa som fisken i vattnet.

Under bilden där Pernilla och Christian ser överlyckliga ut skriver hon ”Jag sa JA!”.

Tanken var från början att det storslagna bröllopet mellan turturduvorna skulle äga rum redan i sommar. Men eftersom Pernilla är programledare för Allsång på Skansen hela sommaren tog de beslutet att skjuta upp bröllopsplanerna.

– Tanken är absolut att vi ska gifta oss, men det blir inte den här sommaren. Det blir för stressigt med Allsång på Skansen. När jag väl gifter mig känner jag att jag vill planera bröllopet i lugn och ro och tycka att det är kul. Inte att det ligger som ytterligare ett stressmoment. Där tycker vi exakt lika båda två, har Pernilla berättat för Amelia.

Annons

Benjamin Ingrossos reaktion på Christian Bauers frieri – i tårar

Det verkar på det stora hela som att Christian har valsat in i hela familjen Wahlgrens hjärtan. Efter frieriet avslöjade Pernilla hur de olika familjemedlemmarna reagerade på att Christian gick ner på knä.

I ett Instagram-inlägg beskrev Pernilla hur hon tjöt av lycka medan sonen Benjamin blev rörd till tårar:

"Skogen och de snötäckta träden var som i en saga.Christian spelade filmmusiken från ”The Holiday” på sin medhavda högtalare.Det var helt stjärnklart på himlen.Jag skrek glädjetjut så Benjamin skämdes Sedan ropade Bianca :- Benjamin GRÅTER, mamma!Och då grät både han och Chrille glädjetårar, och vi var alla så jäkla lyckliga och euforiska över naturen, kvällen och LIVET!!!!"

Christian Bauer – väljer Benjamin: ”Det blir mer grabbsnack”

Det verkar inte vara någon tvekan om att Christian kommer väl överrens med Pernillas barn. Men kanske är det något extra mellan just honom och Benjamin.
I en ny videointervju med Expressen får Christian svara på snabba frågor medan han får upp pulsen på en träningscykel.

Då frågar reportern vem han helst skulle bli strandsatt på en öde ö med – Bianca eller Benjamin.

– Benjamin, svarar Christian snabbt, varpå reportern frågar honom varför.

– Det blir mer grabbsnack. Kanske kan han hitta på någon bra mat av den lilla föda som finns, svarar han.

FOTO: Karin Törnblom/TT Claudio Bresciani / TT

Hänt har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.Annons