ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kronérs känga till SVT: efter beslutet om programmet Lasse Kronérs sommargäster

21 jul, 2023 
Moa Risberg
Lasse Kronér
Lasse Kronér har programlett en rad olika program på SVT.
Flera av dem har varit långkörare på fleras säsonger, alla utom ett program.
Nu ger Kronér SVT en känga efter avsaknaden av en säsong 2.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Kronérs första möte med dottern: ”Det går inte att förklara”Brand logo
Lasse Kronérs första möte med dottern: ”Det går inte att förklara”

Lasse Kronér, 60, är programledaren som synts i rutan i en rad av olika tv-program, bland annat som programledare i det klassiska musikprogrammet Doobidoo som gått på SVT sedan 2005 och är en riktig folkkär favorit.

I våras spelade Lasse in ytterligare en säsong av programmet Doobidoo. Torts att programmet är en favorit hos svenska folket brukar Lasse själv aldrig kolla på succén.

Förstår inte SVT:s beslut

Lasse berättar i en intervju tillsammans med hänt att han däremot kollar på ett program som ligger honom lite extra varmt om hjärtat efter inspelningen.

– Däremot Kronérs sommargäster, de ska jag faktiskt titta på, för det tyckte jag var jävligt roligt de programmet, de tyckte jag var en väldigt bra idé, säger Lasse.

Han fortsätter och tillägger.

– Jag blev lite förvånad att vi inte gjorde en tvåa direkt på det, för vi hade bra tittning och det var väldigt intressant program, säger Lasse.

Nu ska programmet sändas i repris igen på SVT och än så länge har inte Lasse fått något besked om det blir någon uppföljare på Lasse Kronérs sommargäster.

Annons

– Detta kan ju vara ett sätt från SVT att testa det en gång till, för att se intresset och om vi då ska göra det en sväng till, så kan de va, de vet inte jag och de har jag inte heller hört någonting om, säger Lasse Kronér.

Blandade gäster i programmet

Lasse berättar att han håller tummarna för att det blir en uppföljare på programmet Lasse Kronérs sommar gäster på SVT i framtiden.

– Jag gillade att jobba med det, och dessutom är det en fin idé och en annorlunda idé som blev ett bra sommarprogram.

Programmet på SVT gick ut på att Lasse bjöd in en artist och till sig och husbandet. Tillsammans så pratade de sedan utifrån de året som artisten fyllde 15 år, med den musiken och händelser som utspelade sig under året de blev 15.

Gästerna och programmet skapade mycket nostalgi berättar Lasse, men det blev även ett väldigt varierat program då gästerna kunde erbjuda en stor bredd både med ålder och årtal men även med vilken typ av musik de spelar.

I programmet gästades Lasse Kronér av artister som Uno Svenningsson, Lasse Berghagen, Lisa Miskovsky och Christer Sjögren med flera.

FOTO: TT&YOUTUBE

Annons