ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronérs utseendeförändring – talar ut om tuffa tiden: ”Utmärglad”

26 apr, 2023 
Lasse Kronér
Viktras och minnesluckor.
Lasse Kronér berättar nu allt om den tuffa tiden han upplevde i slutet av förra året.
– Jag tror att jag har glömt det mesta som hände, säger Lasse till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The islandBrand logo
Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The island

Lasse Kronér, 60, utmanade sig själv rejält när han tackade ja till att medverka i The island. I programmet var utmaningarna många men Lasse tog sig hela vägen till slutet.

Inför att han skulle resa var det däremot oklart om han ens skulle komma iväg. I en intervju med Hänt har han berättat om sina okända sjukdomskamp bara veckor innan det var dags att bege sig.

– Jag trodde faktiskt att det var hjärtproblem. Så jag ringde akut och så blev jag inlagd i två veckor. De gick in och gjorde kranskärlsröntgen men så var efter-covid-grejer som släpar. Hjärtat och allt var jättebra, annars hade jag naturligtvis inte kunnat åka, sa då Lasse och förklarade att han hade legat på sjukhus i två veckors tid.

Annons

Dramatiska avhoppen under tiden på ön

Under tiden på ön klarade sig relativt bra, i alla fall jämfört med många av sina vänner då både Dermot Clemenger, 50, och Marcus Schenkenberg, 54, tvingades avbryta sin medverkan efter att blivit dåliga på ön.

– Jag blev chockad när jag kom tillbaka till hotellet och såg mig själv i spegeln, 18 kilo lättare. Det var bara ben, man såg revbenen och jag var så spinkig. Det var deprimerande att se sig själv så där.

Lasse Kronérs utseendeförändring efter tuffa tiden: ”Totalt utmejslad ”

Nu kommer det fram att även Lasses vikt ändrades rejält under inspelningen. När han var klar med inspelningen hade han tappat många kilon.

Annons

– Då var jag inte stor alltså, i slutet. Jag gick ner till 79 kilo, jag tror att det är exakt samma vikt jag hade som när jag föddes. Då var man totalt utmärglad, säger Lasse i P4 Gästen.

Han fortsätter:

– Ön var förödande för när du inte får något under lång tid. När du inte får någonting, för jag åt ju en cassavabit och typ en fisk på tre veckor. Vad som hände sen när man kommer hem och väger 79-80 kilo då så tar kroppen åt sig och det var jättesvårt att få den kurvan att sluta för kroppen tänker ju att ”han är dum i huvudet jag måste hjälpa honom”. Då blev det att det var svårt att stanna där men nu har jag stannat, nu är jag 92-93 där någonstans.

När Hänt pratar med Lasse berättar han att han var nervös inför premiären av programmet då han har minnesluckor från tiden det spelades in.

– Jag tror inte att jag vet saker som hände på den här ön. Jag tror att jag har glömt det mesta som hände de här tre veckorna, säger Lasse till Hänt.

– Det hände så mycket och du är så totalt utmejslad av att inte få vatten. Mat löser sig men att inte få vatten och dricka sig otörstig då händer det saker i huvudet, du tappar energi, du tappar ork, du tappar humör. Du tappar de sakerna som är väldigt mycket jag, säger Lasse.

FOTO: Discovery+

Annons