Bianca Ingrosso ryter ifrån efter upptäckten med Christian Bauer

Bianca Ingrosso och Christian Bauer

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren är upp över öronen förälskade i varandra.
I Wahlgrens värld ryter Bianca Ingrosso ifrån mot en upptäckt om mammans nya pojkvän.
– Jag fick sån ångest, säger hon.
0:37

Efter reklamen: Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

(0:37)

Slå på ljud

För ett år sedan började Pernilla Wahlgren, 54, hinta om att hon träffat kärleken på nytt efter många år som singel. Snart avslöjade hon vem den lyckligt lottade är, och det visade sig vara modellen Christian Bauer, 56, som har fått henne på fall.

De fans som är sugna på att lära känna Christian lite bättre kan glädjas åt att han är en stor del av den nya säsongen av Wahlgrens värld, som just nu sänds på Kanal 5 och discovery+.

Bianca Ingrosso känslor kring bonuspappan Christian Bauer

Pernillas dotter, Bianca Ingrosso, 27, har tidigare uttryckt en stor lycka över att hennes mamma har gått och blivit kär igen. Och det verkar som att de två kommer bra överens.

– Det känns assjukt men ändå naturligt, sa Bianca i en vlogg efter att ha varit på en middag med Christian.

Men att ha en mamma som är nyförälskad är inte alltid det roligaste. I Wahlgrens värld har Bianca sagt ifrån när Pernilla Wahlgren har lagt upp lite väl många inlägg om kärlekslyckan.

– Nån jävla måtta får det vara. Nu måste du faktiskt sluta. Varenda story är så här ”hur får man vara så här lycklig?”, sa Bianca i ett avsnitt nyligen.

Benjamin tvingas ändra – efter Sorayas krav i Nyhetsmorgon

Kritiken mot upptäcken med Pernillas kille Christian Bauer

Bianca Ingrossos åsikter om Pernilla Wahlgrens kärlekslycka slutar inte där. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld har dottern ett och annat att säga om att Christian Bauer städar väldigt mycket hos Pernilla.

Även lillebrodern Benjamin Ingrosso, 25, verkar hålla med om att Christians beteende snarare är ett tecken på att han inte trivs i Pernillas hem.

– Mamma, jag fick sån ångest igår när jag såg dina stories där han står och... du la upp stories som att det var harmoniskt och ba ”kolla min kille, han fixar i mina lådor”. Jag och Benjamin ba ”det här är hans sätt att säga jag trivs inte här, jag får ångest, jag får panik, nu måste jag ta tag i det”, säger Bianca till sin mamma.

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

Se klippet här!

Hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och Christina Schollin

Dottern menar att det hela grundar sig i att Pernilla saknar självinsikt.

– Det är det här som är så hemskt med människor som Pernilla Wahlgren som har så dålig självinsikt. ”Han älskar ju att städa här”. Tror du det själv?, säger Bianca och ser chockad ut.

Pernilla Wahlgren försöker då intyga Bianca om att Christian visst tycker att det är härligt att städa hemma hos henne.

– Det han menar är ju att... it's a shit hole, säger hon.

Bianca Ingrosso fortsätter sedan med att berätta att hennes mormor, Christina Schollin, 84, har lika dålig självinsikt som Pernilla.

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!