Benjamin Ingrosso tvingas ändra – efter Sorayas krav i Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani i beige topp. Benjamin Ingrosso i Nyhetsmorgon.

Benjamin Ingrosso är aktuell med en ny säsong av matlagningsprogrammet Benjamin's, och inför säsong två gästade han Nyhetsmorgon för att bjuda på en rätt.
Men nu rasar TV4-tittarna mot programledarnas beteende i inslaget.
0:46

Efter reklamen: TV: Benjamins ord om relationen med Amadeus – sov över hos Carola

(0:46)

Artisten och matentusiasten Benjamin Ingrosso, 24, är aktuell med en andra säsong av det egna tv-programmet Benjamin's, ett tv-program som kombinerar matlagning och musik.

– Jag tycker väl att det är rätt viktigt att kunna ses runt bordet, käka middag och prata. Jag måste ändå säga det att jag är otroligt stolt över mitt program, säsong två, sade Benjamin i TV4:s Nyhetsmorgon när han gästade under måndagens direktsändning.

Sanningen om Annas agerande med Oscar i tv

Benjamin Ingrosso lagar mat i Nyhetsmorgon – tvingas ändra receptet efter Sorayas och Martins önskemål

Den andra säsongen av Benjamin's har premiär i TV4 tisdagen den 8 mars. Därför fick den älskade artisten och mångsysslaren Benjamin i uppdrag att laga mat till programledarna under måndagens sändning av morgonprogrammet.

I inslaget lagar Benjamin en penne a la zafferano, som han berättar är en busenkel saffranspasta som också blivit något av en personlig paradrätt. Vidare avslöjar han också att det från början är ett recept av restauratören pappa Emilio Ingrosso, 56, som han har ”tweekat” med lite andra råvaror.

I programmet använder han sig av sparris som snart är i säsong, lite citron för syra samt pancetta för sälta. Men det blir inte exakt så som Benjamin har planerat. Mitt i sändningen får han nämligen veta att måndagsduon Soraya Lavasani, 40, och Martin Järborg, 42, inte äter just pancetta.

– Då tar vi bort den. Det är det som är nice, den är anpassningsbar. Jag gjorde faktiskt den här rätten i förra säsongen till Molly Sandén, Miriam Bryant och Daniel Hallberg. De åt inte heller pancettan, så vi gjorde den faktiskt vegetarisk i programmet, säger Benjamin då glatt.

När Benjamin sedan förklarar hur man tillagar rätten med pancetta ångrar sig Soraya och Martin, samtidigt som de tackar honom för att han är så anpassningsbar.

Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Se klippet här!

Tittarnas kritik mot programledarnas beteende i inslaget: ”Oförskämt”

Men tittarna var inte lika glada som, den otroligt proffsiga, Benjamin Ingrosso. De rasar nu mot programledarnas beteende i kommentarsfältet under ett inlägg på Nyhetsmorgons Instagram.

Så tråkigt och nästan oförskämt. Smaka det som lagas i TV4”, skriver en upprörd tittare.

Varför får Benjamin inte laga sin pastarätt som var tänkt? Om någon inte äter pancetta får man väl stå över. Märkligt!”, konstaterar en annan.

Precis min tanke. Vadå ”Vi äter inte pancetta”? Nähä, men det var ju vad Benjamin hade planerat att laga. Om deras önskemål var så avgörande, varför inte fråga INNAN, vilken rätt han tänkte laga. Väldigt underligt faktiskt. Jag som tittare hade väldigt gärna velat se hur hela rätten lagades”, instämmer en tredje.

Kommentarsfältet svämmar också över med hyllningar till den proffsiga Benjamin. En sak som är säker är i alla fall att vi kommer sitta bänkade när första avsnittet av Benjamin's säsong två sänds på tisdag kväll!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!