LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren stoppar Christian Bauer helt – efter omtalade händelsen

21 sep, 2022 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer kilar stadigt.
Men nu stoppas han av Pernilla efter den omtalade händelsen.
Första och sista gången” säger hon i Wahlgrens värld.
Annons
Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"Brand logo
Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"

Pernilla Wahlgren, 54, har fullt upp med både det ena och det andra. Hon är i skrivande stund ute på turné med sin egen föreställning Pernilla Wahlgren har hybris som kommit att bli en riktig succé.

Men även på den privata fronten händer det en hel massa. Hon håller på för fullt med att renovera sitt drömhus som hon köpt och väntar ivrigt på att flyttlasset äntligen ska gå.

Planen var från början att hon redan nu skulle vara inflyttad, men så är inte fallet. På grund av förseningar är det nya datumet satt i november i år. Vi får verkligen hoppas att det blir som planerat!

Pernilla och hennes kärlek Christian blir sambos

Annons

Fram tills nyligen var det oklart huruvida Christian skulle flytta med eller inte men nu har hon berättat i en intervju med Aftonbladet att så är fallet.

– Jo, men vi bor ju tillsammans nu, mer eller mindre. Så det kommer han att göra. Han kommer att bo där med mig, säger Pernilla till Aftonbladet.

Christian och Pernilla har nu varit ett par i över ett år och de ser ut att vara upp över öronen förälskade i varandra – så att nu ta steget till att bli sambos på riktigt måste kännas stort!

Nu stoppar Pernilla Christian: ”Första och sista gången”

Tidigare i år gästade Pernilla showen Carina Bergfeldt – och ingen ingen mindre än Christian var placerad bredvid henne i tv-soffan där de blev intervjuade framför hela Sverige.

I Wahlgrens värld berättar hon däremot att detta är något som egentligen är motsägelsefullt för att vara Pernilla.

– Jag tycker det är så lökigt när kända personer blir tillsammans med en okänd person som de plötsligt ska göra känd. Så egentligen är det jätte motsägelsefullt att jag har tackat ja till det här, berättar Pernilla.

Annons

Även hennes son Benjamin Ingrosso tyckte att detta var ett beslut som var ovanligt taget av henne.

– Benjamin sa det ”Va!? Vadå ska du ställa upp i intervju med Bauer? Det är ju precis det du tycker är så jävla töntigt när andra gör!” Men jag tänker såhär, vi gör den här intervjun, Carina får fråga oss vad som helst. Och sen gör vi inga fler.

I Wahlgrens värld fick tittaren även följa med en nervös Christian på sin första tv-intervju tillsammans med Pernilla. Men om vi ska tro på Pernilla var det den första ovh även sista gången de ställer upp.

– Men i min värld var det första och sista gången som vi sitter i en tv-intervjusoffa. Men vi får se, man har ju lärt sig. Man ska aldrig säga aldrig, säger Pernilla och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT/SVT

Annons