Pernilla Wahlgren stora bröllopslycka – berättar om hemliga vigseln i Stockholm

Pernilla Wahlgren stora bröllopslycka – berättar om hemliga vigseln i Stockholm

Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauer är lyckligare än någonsin.
Nu bekräftar Pernilla uppgifterna om ett hemligt bröllop.
Läs här!
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge
0:27

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

(0:27)

Slå på ljud

Det var under våren i fjol som Bianca Ingrosso, 27, var först med att avslöja att hennes mor Pernilla Wahlgren, 54, som hade varit i singel i många år, hade börjat träffa någon.

Sedan dess har Pernilla och pojkvännen Christian Bauer, 56, tagit många steg framåt i relationen. De har firat semestrar tillsammans, årsdag, födelsedagar, de har träffat varandras familjer och Christian har dessutom även klivit in och tagit mer plats i relaityserien Wahlgrens värld.

Kärleken spirar och följarna jublar över Pernillas lycka med Christian, men vad är nästa steg i förhållandet? Nu berättar Pernilla om den hemliga vigseln...

Pernilla Wahlgrens kärlekslycka med Christian Bauer

Under sommaren kunde följarna se kärleksfulla uppdateringar, från både Pernilla och Christian, i deras respektive sociala medier.

De delar ofta med sig av härliga parbilder, hyllningar och stöd till varandra. I ett inlägg på Instagram från i somras berättade Pernilla om livet tillsammans med Christian.

Min kärlek, min bästa vän och min personliga Reseguide! Med dig är livet aldrig tråkigt och jag lär mig nåt nytt om Sveriges alla vackra platser varje dag…! Min geografilärare hade varit mycket nöjd med mitt val av pojkvän. Och det är jag med! Tack livet för dig Christian Bauer”, skriver Pernilla intill en bild på henne och pojkvännen.

I podcasten Wahlgren & Wistam har hon dessutom berättat att hon ser sig själv bli gammal tillsammans med Christian. Så här sa hon efter köpet av nya sommarhemmet i Spanien:

– Jag måste nog slå till nu, för annars kommer det att bli sålt och det är här jag vill bli gammal med mina barn och barnbarn. Både mina och Christians. Så det här huset känns verkligen som Casa rosa 2.0!

I juni gifte sig Pernillas bästa vän och före detta svägerska Jessica Wahlgren med Magnus Norman. Pernilla och Christian var så vackra tillsammans på bröllopet!

I juni gifte sig Pernillas bästa vän och före detta svägerska Jessica Wahlgren med Magnus Norman. Pernilla och Christian var så vackra tillsammans på bröllopet!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgren stora bröllopslycka – berättar om hemliga vigseln i Stockholm

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver med vännen Sofia Wistam, 56, bekräftar Pernilla att hon deltagit på ett hemligt bröllop. Något hon är otroligt lycklig över.

– Ja! Susanne, min bästa vän, och hennes man Peppe gifte sig efter 31 års förlovning. De förlovade sig för 31 år sedan och blev tillsammans för 32 år sedan. Det var så härligt och befriande. De hade ett väldigt lite bröllop. De gifte sig på marinan vid Gröna Lund, berättar hon för Sofia. Hon fortsätter:

Vidare berättar hon om detaljerna från vigseln. Bland annat att sonen Benjamin Ingrosso, 24, var med på ett hörn:

– Det var bara dem och prästen, som är en god vän till Susanne, Maggie. Och så var det jag och deras son Lukas, som var bröllopsvittnen. Så det var inga bröllopsgäster och så där. De gifte sig där nere vid vattnet.

– Jag fick välja bröllopsmusik. De gick in till Benjamins Smile, som han har spelat in med Kungliga symfoniorkestern. Susanne blev ju väldigt rörd, för Benjamin är hennes gudson.

Hon avslutar med att berätta att bröllopet började vid klockan 15.00 och en timme senare, vid 16.00, skulle Pernillas show med Hybris-gänget dra igång. Hon hann med en skål för brudparet innan hon var tvungen att springa iväg.

Stort grattis Susanne Nordström, 63, till bröllopet!

FOTO: Claudio Bresciani / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN