Christian Bauer i tårar efter stora händelsen med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren är lyckligt kära.
I Wahlgrens värld får man nu se när Christian blir så tagen av en situation med Pernilla att han börjar gråta.
– Overkligt, säger han.
0:35

Efter reklamen: Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

(0:35)

Den nya säsongen av Wahlgrens värld är igång och det är lika underhållande som alltid - även fast vår allas Bianca Ingrosso självklart saknas.

I senaste avsnittet av programmet får vi följa när Pernilla Wahlgren och hennes Hybris-gäng har nypremiär med föreställningen Pernilla Wahlgren har Hybris. Detta efter ett långt uppehåll under pandemin.

Pernilla är minst sagt taggad inför kvällen, men inte bara för att det är nypremiär, utan för att föräldrarna Hans Wahlgren och Christina Schollin också ska följa med.

– Min mamma och pappa hann faktiskt aldrig se showen och de här showerna betyder väldigt mycket för mig. Det handlar ju väldigt mycket om mitt liv, säger Pernilla i programmet.

Men föräldrarna är inte de enda som ska få se showen för första gången. Även kärleken Christian Bauer ska sitta i publiken.

Stora glädjen efter nypremiären: ”Så underbart”

Som förväntat gjorde föreställningen succé. Publiken jublade och alla var minst sagt imponerade över ensemblens insats.

– Det är så underbart att se Pernilla och alla hennes vänner som nu äntligen får möta sin publik. Det var otroligt roligt, säger Christina efter föreställningen varpå Hans håller med:

Eric Saade om varför han tackade ’ja’ till Let’s dance

Se klippet här!

– Alltså den värme och kärlek mellan publiken och ensemblen på scen, det var fantastiskt alltså. Publiken hade längtat efter de och de hade längtat efter publiken. Det var ett fullbordat samlag skulle jag säga.

Även Pernilla är nöjd.

– Premiären gick jättebra. Det var sån kärlek från publiken och alla bara gav så mycket kärlek. Hybrisen är total, säger hon.

Men vad tyckte Christian då?

Christian Bauer i tårar efter stora händelsen: ”Overkligt”

Exklusivt
Robinson-Sandra om bortklippta scenerna: “Alla skrek”

Ja, Christian var nog den som var mest tagen av alla. När kamerateamet får chans att prata med honom berättar han om sina starka känslor.

– Jag satt och grät. Det var fantastiskt. Jag är tagen, säger han och fortsätter:

– Tänk att få träffa en person som är helt fantastisk som människa och så ser man henne i sitt esse på scen. Hon är ju min, det är ju skitstort. Det är häftigt. Jag är så glad för hennes skull, att hon har det gänget och att hon får leva ut.. det är fantastiskt. Overkligt.

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!