Christian Bauer om att lämna Pernilla för Carola: ”Hon har större...”

Carola Häggkvist, Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i cirka ett år, men nu skämtar de om att Christian ska lämna Pernilla för en annan artist - nämligen Carola.
– Hon har större.., säger Christian.
0:35

Efter reklamen: Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

(0:35)

De som följer Pernilla Wahlgren på Instagram vet att hon är högst aktuell med sin egna föreställning Pernilla Wahlgren har Hybris. Och visst har den gjort succé!

När Pernilla har rest med sin föreställning har hon mötts av både lovord och stående ovationer, och man kan därför förstå att många jublade när beskedet om att föreställningen skulle dra igång igen kom. Detta efter ett långt uppehåll under pandemin.

I den nya säsongen av Wahlgrens värld får man följa med när det äntligen är dags för premiär igen, och lyckan är total. Inte bara för att det är nypremiär, utan för att föräldrarna Hans Wahlgren och Christina Schollin också ska följa med.

– Min mamma och pappa hann faktiskt aldrig se showen och de här showerna betyder väldigt mycket för mig. Det handlar ju väldigt mycket om mitt liv, säger Pernilla i programmet.

Men föräldrarna är inte de enda som ska få se showen för första gången. Även kärleken Christian Bauer ska sitta i publiken.

Pernillas ultimatum: ”Om du inte skrattar så gör jag slut”

Dagen är alltså kommen. Christian ska få se sin flickvän på scen för första gången. I programmet berättar Pernilla hur det känns.

– Jag är inte nervös över att Christian ska se mig, men han har faktiskt aldrig sett mig på scen eller i någon musikal eller show. Han har inte suttit i publiken och blivit kär i den där härliga tjejen som står där ute i strålkastarljuset, utan har blivit kär i den vanliga tjejen, säger hon med glimten i ögat.

Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

Se klippet här!

Men Pernilla har satt tydliga krav på Christian inför kvällen, något som Christian själv avslöjar.

– Om jag inte skrattar så gör du slut, sa du så? Finns det en risk för att du gör slut?, frågar han varpå Pernilla snabbt svarar:

– Det finns ju ingen risk att du inte skrattar så.

Och Christian håller med.

Inslaget med Tilde i Efter fem väcker stor ilska

– Jag har ju inte svårt för att skratta så tror nog inte det blir några problem. Men det ska bli skitkul.

Christian Bauer om att lämna Pernilla för den andra artisten: ”Hon har större...”

Men att han är lite nervös är något han ändå är ärlig med.

– Kan man säga att man är lite nervös? Jag ska ju se dig på scen, avslöjar han varpå Pernilla snabbt skämtar:

– Vadå är du nervös? Du tänker att "tänk om jag får avsmak och gör slut. Nu tar jag kontakt med Carola, det där höll inte."

– Ja, Carola har större.., svarar Christian då varpå Pernilla fyller i:

– .. bröst än vad jag har.

– Det var inte det jag tänkte på, svarar Christian.

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!