Charlotte Perrelli om den stora sorgen – stoppas från allt

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli har, precis som många andra artister, haft ett tufft år bakom sig. Alla inställda spelningar har lett till en stor tomhet i artisternas liv. Nu öppnar sig Charlotte om sorgen.
”Saknar”, skriver hon.

Charlotte Perrelli, 46, är en av Sveriges främsta artister. Efter att ha spenderat över 20 år på scenen kan hon verkligen titulera sig som en rutinerad person i branschen.

LÄS MER: Pär Lernström i tårar – berättar om pappans bortgång

Men Charlotte är också väldigt aktiv i diverse olika tv-program. Bara i år har synts till i Stjärnorna på slottet och Melodifestivalen. I "Mello" ställde hon upp med bidraget Still young, som hon tog sig direkt till final med. Men väl i finalen räckte det tyvärr inte hela vägen, utan det blev den förre Idol-vinnaren Tusse som får representera Sverige i Eurovision song contest.

Men som tur är kan Charlotte trösta sig med tidigare prestationer. Hon har ju nämligen vunnit hela schlager-festivalen hela två gånger tidigare. Den första gången var 1999 med låten Tusen och en natt, och andra gången blev 2008 med låten Hero.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

2020 blev ett tufft år för alla artister

Men det senaste året har varit minst sagt annorlunda för Charlotte, som normalt sett har en hel del bollar i luften. Alla inställda spelningar har dock öppnat upp för något helt annat – nämligen sporten padel.

Padel är något som Charlotte verkligen fastnat för, precis som många andra svenskar. Men ett problem som finns i sporten är dock att folk ofta överdriver hur ofta de spelar. Detta är dock inget som Charlotte kan skriva under på, för när hon gästade TV4:s Efter fem fick sig programledaren Axel Pileby en rejäl chock när Charlotte avslöjade hur många timmar som går åt till just padel.

Charlotte Perrelli

Charlotte har givetvis spelat på den nybyggda banan på NK:s tak i Stockholm.

Karin Törnblom/TT

Charlottes sorg över tuffa tiden

Men nu har Charlotte valt att se tillbaka till det tråkiga året som varit. I ett inlägg på Instagram har hon nu lagt upp en bild där hon sitter i en trappuppgång och ser lite allmänt ledsen ut.

”Saknar mitt jobb. Publiken, scenen... känna av riktig adrenalin. Att få prestera något man behärskar. F-n!!! Hur länge ska vi behöva vänta på att få ett fungerande samhälle igen. Det går ju att fylla tillvaron med en massa annat, men.... vad gör man med känslan av att ens identitet försvinner????? Hur hanterar man det?”, skriver Charlotte.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men i kommentarsfältet får hon mycket stöd och kärlek av fansen som uppmuntrar henne till att inte ge upp. Det kommer även en del förslag som kanske kan vara till hennes räddning – att livestreama.

”Livestreama! Du är grymt driftig och skulle kunna göra gig någon gång per månad hemifrån och streama. Behöver inte vara så fancy - kör avskalat hemma vid flygeln”, skriver en följare.

En stjärna slocknar aldrig hon e som en diamant vars värde och glans fortsätter gnistra för evigt och för alltid!!. Det gör dig unik som artist!”, skriver en annan.

FOTO: SVT, Jessica Gow/TT

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis pik till TV4 i direktsändningen av Let's dance

LÄS OCKSÅ: Suzanne Sjögrens relation till Anders Jensen och Charlotte Perrelli idag